dcsimg VVS ingeniør/installatør til banebrydende byggeprojekter - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

VVS ingeniør/installatør til banebrydende byggeprojekter

Er du på udkig efter din næste faglige udfordring, hvor du vil komme til at arbejde på en lang række spændende byggeprojekter? Har du praktisk erfaring med VVS installationer, og kan du drive komplekse VVS-projekter inden for en bred pallette af byggeopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Byggeri Midtjylland!

Dine ansvarsområder som VVS ingeniør/installatør
Da vi oplever en markant vækst og har travlt på en lang række projekter, har vi brug for din ekspertise på VVS området. Her vil dit hovedfokus være på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af installationer. Du vil i samspil med fagligt dygtige kollegaer på tværs af afdelingen, være med til at sikre, at Rambølls ydelser er de bedste på markedet.

Din hverdag som VVS -ingeniør hos Byggeri Midtjylland vil være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke VVS–ingeniører og VVS-installatører også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherre.

Afhængigt af dine ønsker, vil du få arbejdsplads på enten vores kontor i Herning eller i Viborg.

Dig og dine kompetencer
Du har en udadvendt, samarbejdsvillig og positiv tilgang til dine opgaver, hvor din høje faglighed sikrer, at du kan komme med innovative løsninger til ofte komplekse udfordringer. Vi forventer desuden, at du er engageret og har forståelse for de skiftende roller som rådgiver i forskellige projektsammenhænge. Dette indebærer, at du er god til at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter.

Du bidrager aktivt til at udvikle dine kollegaer, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret. Den rette personlighed og tilgang til opgaven er meget vigtig for os, samt dét at du har ejerskab for dit arbejde og dine projekter. Du sætter derfor en personlig ære i, at dine leverancer til både kollegaer og kunder er af højeste kvalitet.

Af mere faglig karakter, søger vi en kollega der har:

  • En uddannelse som VVS-ingeniør – alternativt VVS-installatør med rådgivererfaring
  • Min. 5 års erfaring fra rådgiverbranchen
  • Erfaring med tilsyn og bygbarhed i projekter
  • En god forståelse for bygbarhed og tværfaglige grænseflader
  • Gode samarbejdsevner på tværs af fag
  • Evnen til at arbejde selvstændigt på et højt niveau
  • Et højt sprogligt og skriftligt niveau i dansk

Da alle vores projekter projekteres i Revit, vil kendskab til dette være en fordel.

Bliv en del af Byggeri Midtjylland i Herning og Viborg
Du får fornøjelsen af ca. 20 engagerede kollegaer i Byggeriafdelingen fordelt på kontorer i Herning og Viborg, der alle arbejder med varierende opgaver for både offentlige og private bygherrer. Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og afdelingen har i øjeblikket igangværende opgaver indenfor bl.a. undervisning, sundhed, boliger, kultur og industri. Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

Du har mulighed for at koble dig på spændende lokale, nationale og internationale projekter, som kan være med til at udvikle både dig og det team, som du bliver en del af. Vi betragter os selv som porten til en verden af spændende projekter, relationer og viden.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder René F. G. Bjerregaard på +45 5161 2153.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Da vi løbende indkalder til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Dog ikke senere end lørdag d. 20. maj 2017.


Apply before 20-05-2017
Workplace Herning/Viborg

Apply for job online 


 
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 12.800 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed, Vand, Energi, Olie & Gas og Management Consulting.