dcsimg Detaljebevidst og nysgerrig konstruktør til bygningseftersyn  - Ramboll Group
   
|
 
 
 
 
 
 
 

Buildings

As people spend 90% of their time indoors, buildings shape our lives and well-being. Investors and tenants therefore demand that buildings are distinctive, sustainable, and designed to meet user needs.

 
Tate Modern, London, UK
 
 

Detaljebevidst og nysgerrig konstruktør til bygningseftersyn

Er du nysgerrig, detaljeorienteret og grundig? Trives du i en udadvendt rolle og brænder du for eftersyn af byggeprojekter? Så er du måske den kollega, vi leder efter, til at fastholde og udvikle Rambølls stærke position på markedet!

Dine ansvarsområder som konstruktør til bygningseftersyn
I din rolle hos Byggeri Midtjylland vil du indgå i det landsdækkende team for bygningseftersyn og dit hovedfokus vil være på udførelse af bygningseftersyn af alle type byggerier. Du vil endvidere få mulighed for at arbejde med mange forskellige renoveringsprojekter, hos både private og offentlige kunder.

Du vil få ansvar for at løse selvstændige opgaver, og du vil som rådgiver have ansvaret for Rambølls relationer til kunden. Du vil samtidig indgå i et fagligt team af ingeniører og teknikere, hvor sparring og faglig udvikling er nogle af nøgleordene. Konkret vil nogle af dine opgaver være:

  • Eftersyn af nybyggede enfamilieshuse
  • Eftersyn af renoveringsprojekter
  • Kvalitetssikring af udførte eftersynsopgaver

Afhængig af din faglige profil og interesse, vil der også være mulighed for at beskæftige dig med bygningsfysik og bærende konstruktioner, samt tilsyn og byggeledelse.

En typisk arbejdsuge vil omfatte en stor variation af arbejdsopgaver og projekter. Du vil typisk være væk fra kontoret 40-50% af din arbejdstid, da du vil køre en del ude. Den resterende tid vil afhængigt af dine ønsker, blive brugt på vores kontor i enten Herning eller Viborg.

Dig og dine kompetencer
Du er uddannet bygningskonstruktør eller håndværker, gerne med 1-3 års erfaring fra rådgiver- eller entreprenørbranchen. Det er et krav, at du har et kørekort til personbil og derudover vægtes det positivt at:

  • Du har en håndværksmæssig baggrund
  • Du behersker engelsk i skrift og tale
  • Du er kundeorienteret

Du er nysgerrig af natur, og du forholder dig kritisk til en arbejdsopgave, så du dermed sikrer at alle sten bliver vendt. Dette lykkedes du med qua din grundige og systematiske tilgang til dit arbejde, hvor du registrerer uregelmæssigheder og får dem afklaret – enten på egen hånd eller i samarbejde med dine mange dygtige kollegaer.

Du evner at arbejde selvstændigt med egne opgaver, og formår at planlægge din tid. Du nyder derfor at arbejde i en afdeling hvor grundpillerne er gensidig tillid og frihed under ansvar.

Fagligt har du et vist kendskab til byggetekniske forhold. Det er ikke forventet at du har dybdegående kendskab til alle områder af byggeriet, men et allround kendskab til ventilation af tage, opbygning af lette facader, installationer m.m. vil være en fordel. Som konstruktør til bygningseftersyn har du ligeledes kendskab til bygningsreglementet (SBi-anvisninger, Byg-Erfa blade, TOR-anvisninger, TRÆ-anvisninger o.l.).

Du nyder ligeledes at være i en udadvendt rolle, hvor du vil komme til at tale med mange forskellige mennesker. Ligeledes er det vigtigt at du er velformuleret i tekst, således svigtteskter bliver fremskrevet klart, præcist og tydeligt.

Bliv en del af Byggeri Midtjylland i Herning og Viborg
Du får fornøjelsen af ca. 20 engagerede kollegaer i Byggeriafdelingen fordelt på kontorer i Herning og Viborg, der alle arbejder med varierende opgaver for både offentlige og private bygherrer. Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og afdelingen har i øjeblikket igangværende opgaver indenfor bl.a. undervisning, sundhed, boliger, kultur og industri. Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk omkring konstruktioner og bygningsfysik, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder René F. G. Bjerregaard på +45 5161 2153.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Da vi løbende indkalder til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Dog ikke senere end lørdag d. 20. maj 2017.


Apply before 20-05-2017
Workplace Herning/Viborg

Apply for job online 


 
Rambølls forretningsenheder i Danmark indgår i Rambøll Gruppen, der er en førende ingeniør-, design- og rådgivervirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Rambøll Gruppen beskæftiger 12.800 medarbejdere, heraf ca. 3.100 medarbejdere i Danmark, og har en betydelig tilstedeværelse i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Central- og Sydeuropa, Indien og Mellemøsten, suppleret med en markant repræsentation i Asien, Australien, Sydamerika og det sydlige Afrika. Med næsten 300 kontorer i 35 lande lægger vi vægt på lokal erfaring kombineret med en global vidensbase. Vi stræber altid efter at levere inspirerende og præcise løsninger, der gør en ægte forskel for vores kunder, slutbrugere og samfundet som helhed. Rambøll arbejder inden for markederne: Byggeri, Transport, Miljø & Sundhed, Vand, Energi, Olie & Gas og Management Consulting.