Tekninen liikennesuunnittelija

Kaupunkien ja niiden infrastruktuurien yhdistyessä toisiinsa tarvitaan kykyä tehdä liikennejärjestelmistä tehokkaita, kestäviä ja entistä älykkäämpiä. Älykkään liikkumisen ratkaisuissamme yhdistetään uudet teknologiat, monimuotoiset liikennejärjestelmät ja kokonaisvaltainen liikkumisen suunnittelu. Tarjoamme asiakkaillemme myös osaamistamme uusien liikkumispalveluiden käyttöönottoon, vaikutusten arviointiin sekä eri liikkumispalvelujen yhdistämiseen.

Haemme Älykäs kaupunkiliikenne -yksikköömme Espoon Leppävaaraan liikennesuunnitteluryhmäämme omatoimista ja innostunutta teknistä liikennesuunnittelijaa. 

Älykäs kaupunkiliikenne -yksikkömme tuottaa laajalla ja monipuolisella skaalalla erilaisten liikennesuunnittelupalveluiden lisäksi myös älyliikenteen asiantuntija- ja suunnittelupalveluja niin julkishallinnolle kuin yksityisellekin puolelle. Toimimme kaikkialla Suomessa ja enenevissä määrin tulevaisuudessa myös ulkomailla. 

Teknisenä suunnittelijana hoidat liikennesuunnitteluhankkeiden moninaisia suunnittelutoimeksiantoja, kuten liittymäsuunnitelmia, ajoneuvoramppeja sekä esimerkiksi pysäköintilaitoksien sekä terminaali- ja huoltoalueiden liikennejärjestelyjä.

Odotamme
Odotamme sinulta liikennesuunnittelualan korkeakouluopintoja sekä erinomaista teknisten suunnitteluohjelmistojen osaamista ja käyttökokemusta (Autocad, InfraWorks, Novapoint, Autoturn), myös muiden liikennesuunnittelussa käytössä olevien teknisten suunnitteluohjelmistojen osaaminen katsotaan eduksi. Arvostamme osaavan ja omatoimisen teknisten suunnitteluohjelmisto-osaamisen lisäksi myös hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä kiinnostunutta ja innostavaa otetta liikennesuunnitteluun sekä suunnitteluprosessien kehittämiseen.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 25.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa liikennesuunnittelun ryhmäpäällikkö Pekka Väinölä p. +358 (44) 3235359

Apply before 2018-02-25
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918