Enhetschef drift och underhåll av vägar

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en enhetschef för vår drift och underhållsavdelning. Placeringen är primärt tänkt i Malmö, men även andra placeringar kan vara tänkbara. Inom tjänsten kommer man att ingå i och leda delar av vårt befintliga team och utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Om tjänsten

I Rambolls affärsområde RST (Road Survey Technology) kommer du att ansvara för en nyskapad enhet med en tjänsteomfattning på cirka 25 heltidstjänster, fördelade på både hel- och deltidsanställda samt underkonsulter. Inom enheten bedrivs det konsulttjänster inom drift- och underhållsfrågor med huvudfokus på leveransuppföljning åt Trafikverket inom 96 av deras 111 basområden.

Medarbetarna är fördelade över hela Sverige från norr till söder, och de flesta har stationeringsort i hemmet. Som enhetschef leder, utvecklar och samordnar du enhetens verksamhet tillsammans med dina medarbetare. Du har fullt resultat- och personalansvar. I rollen ingår att jobba för att Ramboll ska vara en fortsatt attraktiv arbetsgivare, både för nuvarande och framtida medarbetare. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas. Som enhetschef rapporterar du till affärsområdeschefen och ingår i affärsområdets ledningsgrupp.

Vi söker dig

Till denna roll söker vi dig som är van att leda och arbeta inom en tekniskt orienterad grupp med geografisk spridning och har:

  • Minst 10 års erfarenhet inom drift och underhållsfrågor eller vägteknik
  • Erfarenhet som konsult och/eller entreprenör och därmed god förståelse för den komplexitet verksamheten innebär
  • Tidigare erfarenhet som ledare är det meriterande.
  • Vana av att kombinera ett chefskap med operativt arbete.

Som person drivs du av att leda och utveckla verksamheter och dess medarbetare med affärsmässighet. Din ledarstil bygger på delaktighet och du kan bygga samarbeten och nätverk inom och utanför företaget. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varför Ramboll?

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramboll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramboll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är över 13 000 medarbetare och har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Med mer än 300 kontor i 35 länder kombinerar vi lokal kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramboll verkar inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting.

RST är ett framgångsrikt affärsområde inom Ramboll Sverige AB. Vi är ledande i Norden inom vägunderhåll, vägteknik och mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management. RST designar, utvecklar och säljer själv merparten av sina kvalitativa mätsystem och har sedan mitten av åttiotalet haft kunder i stora delar av Europa, Ryssland, USA och Mellanöstern. Affärsområdet är uppdelat på sex enheter i en platt organisation med ett nära samarbete över gränserna.

Läs mer om RST på http://rst.ramboll.se/

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Wiström på 0708-253431. Denna rekrytering kommer ske löpande så skicka din ansökan så snabbt som möjligt, dock senast den 18 mars 2018.

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply before 2018-03-18
Workplace Malmö

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918