Teamledare Energi

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en teamledare till våra kontor i Göteborg och Vänersborg som vill vara med och vidareutveckla vårt erbjudande och vår affär.              

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Det händer mycket inom Ramboll Energi och vi behöver dig som har god kunskap inom elkraft och/eller kontrollsystem och som vill vara med och utveckla vårt kontor i Göteborg och Vänersborg.

Som teamledare jobbar du tätt ihop med enhetschefen. Du tillhör enheten Elkraft som har ca 25 medarbetare i Mellansverige. I din tjänst som teamledare kommer du fokusera på att verka som uppdragsledare och projektör i egna uppdrag samt skapa och behålla goda relationer med befintliga och nya kunder. Du kommer även att vara drivande i rekrytering och fortsatt expansion av vår etablering i Göteborg och Vänersborg. Allt eftersom teamet växer ökar också ditt fokus på arbetsledning.

Du kommer att ingå i internationella nätverk som utvecklar våra tjänster inom energisystem. Arbetet präglas av spännande arbetsuppgifter, personlig utveckling och hög trivsel.

Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt erbjudande. Till denna roll söker vi dig som har:

 • Högskole- /civilingenjörsexamen eller motsvarande.
 • Bred kompetens inom elkraft.
 • Ett kundfokus och motiveras av att göra affärer.
 • Drivkraften att delta i att sätta mål för verksamheten samt arbeta strukturerat och målmedvetet för att uppnå dessa.
 • Erfarenhet av arbetsledning som chef eller projektledare.
 • Minst ca 10 års erfarenhet från att jobba inom energi och elkraft.
 • B-körkort.

Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet inom:

 • BAS-P/BAS-U.
 • AMA AF.
 • Kompetens inom kontrollsystem till stationer och/eller produktionsanläggningar.
 • Samt goda kontakter med beställare och entreprenörer på marknaden.

För att nå framgång och trivas i rollen är det viktigt att du är målinriktad, positiv och har en egen drivkraft att påbörja, driva och avsluta projekt. Att arbeta både självständigt och i grupp är naturligt för dig. Du delar gärna med dig av information till andra och uppskattar ett öppet klimat där feedback är en naturlig del i arbetet. Likaså är prestigelöshet något som du värdesätter, du har en god administrativ förmåga och ser problemlösning som en utmaning och inte ett hinder.

Vi tror att du har erfarenhet från arbetsledning/projektledning, du är etablerad i branschen och har byggt upp ett kontaktnät

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell.

Frågor?
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Jarnhamn, på telefon 070-66 823 12 eller ansvarig rekryterare Gisela Engelbert på telefon 010-615 60 62 . Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Sista ansökningsdag är den 9 mars men urval sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Apply before 2018-03-09
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918