Nyexad ingenjör inom Bro- och anläggningsunderhåll

Mobilitet driver den ekonomiska och sociala utvecklingen framåt. Idag är 53 % av världens befolkning bosatta i städer. Effektiva transportsystem och hållbar stadsplanering är väldigt viktiga delar i att skapa levande stadsmiljöer.  Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt. Vill du bygga din karriär, och samtidigt forma framtidens hållbara samhälle? Då ska du söka till Ramboll. Vi rekryterar nu framtidens talanger.

Vi erbjuder
På Ramboll får du omsätta teori till praktik i spännande och samhällsutvecklande projekt. Under handledning av seniora kollegor får du möjlighet att utmana dig själv och snabbt växa in och utvecklas i din roll som samhällsrådgivare. Du ges möjlighet att utveckla din specialistkompetens, ditt ledarskap, affärsmässighet och ditt personliga nätverk. Hos oss blir du en del av en internationell koncern med starkt varumärke och ett brett utbud av specialisttjänster, vilket ger dig en värld av möjligheter.

Inom verksamheten Bro-och anläggningsunderhåll arbetar vi med projekt med inriktning mot underhåll av broar, tunnlar, kajer, dammar, parkeringsgarage mm. Som junior konsult inom brounderhåll kommer du att utföra inspektion av konstruktioner, utföra bärighetberäkningar och projektera reparation av befintliga konstruktioner, med hjälp av 3D och BIM-teknik.

Vi söker dig
Om du har den teoretiska basen kombinerat med viljan, attityden, drivet och förmågan att se förbi det uppenbara så bygger vi på med resten. Vi är nyfikna på vad som intresserar och driver dig.

Till denna roll söker vi dig som till våren/hösten 2018 har en färdig master/högskoleexamen och vill utvecklas till en affärsmässig specialist eller uppdragsledare inom Bro-och anläggningsunderhåll. Det är meriterande om du haft engagemang eller arbete vid sidan av dina studier.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell.

Viktig information inför ansökan

  • Bifoga ditt CV, ett personligt brev och eventuella arbetsintyg.
  • Bifoga betygsutdrag
  • Det är valfritt om du vill skicka in din ansökan på svenska eller engelska.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta Victoria Blomquist på 010 615 60 61 . Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply before 2018-03-01
Workplace Stockholm

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918