Erfaren VVS-ingeniør/VVS-installatør med mod på nye udfordringer (Herning eller Viborg)

Er du på udkig efter din næste faglige udfordring, hvor du vil komme til at arbejde på en lang række spændende byggeprojekter? Har du en stærk VVS-profil og erfaring med projekt- og evt. fagledelse? Så er du måske vores nye kollega i Byggeri Midtjylland med kontorer i Viborg og Herning!

Dine ansvarsområder som VVS-projektleder/fagleder
Da vi oplever en markant vækst og har travlt på en lang række projekter for en bred vifte af kunder, har vi brug for din ekspertise på VVS/ventilationsområdet. Her vil dit hovedfokus være på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring for totalentreprenører samt offentlige og private bygherrer. Du vil i samspil med fagligt dygtige kollegaer på tværs af afdelingen, være med til at sikre, at Rambølls ydelser er de bedste på markedet.

Din hverdag hos Rambøll vil være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke ingeniører også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherre, der søger netop din ekspertise i udførelsen af projekterne.

Afhængigt af dine ønsker vil du have base på Rambølls kontor i enten Herning eller Viborg. Ved at blive vores nye kollega på et af Rambølls lokale kontorer i Midtjylland, vil du få mulighed for, at få ansvar for den VVS-faglige udvikling, samt indgå i Rambølls stærke nationale fagnetværk for VVS- og ventilationsinstallationer. Så er du klar til at blive udfordret og påtage dig ansvar, ligger vejen åben hos Rambøll Byggeri i Midtjylland.

Dig og dine kompetencer
Du har en udadvendt, samarbejdsvillig og positiv tilgang til dine opgaver, hvor din høje faglighed sikrer, at du kan komme med innovative løsninger til ofte komplekse udfordringer. Vi forventer desuden, at du er engageret og har forståelse for de skiftende roller som rådgiver i forskellige projektsammenhænge. Dette indebærer, at du er god til at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter.

Du bidrager aktivt til at udvikle dine kollegaer, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret. Den rette personlighed og tilgang til opgaven er meget vigtig for os, samt dét at du har ejerskab for dit arbejde og dine projekter. Du sætter derfor en personlig ære i, at dine leverancer til både kollegaer og kunder er af højeste kvalitet.

Af mere faglig karakter, søger vi en kollega der har:

  • En uddannelse som VVS-ingeniør – alternativt VVS-installatør med rådgivererfaring
  • Min. 5-10 års erfaring med lignende opgaver
  • Erfaring med projektledelse og fagledelse
  • Gode samarbejdsevner på tværs af fag
  • Et højt sprogligt og skriftligt niveau i dansk

Bliv en del af Rambøll Byggeri Midtjylland
På Rambølls kontorer i Viborg og Herning vil du få fornøjelsen af ca. 32 kollegaer, hvoraf vi er ca. 16 engagerede specialister i byggeriafdelingen, der alle arbejder med varierede opgaver for både offentlige og private bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.fl. Vi løser opgaver inden for f.eks. domicilbyggeri, sygehuse, skoler, industri og kultur både i form af nybyggeri og renovering.

Nøgleordene i afdelingen er trivsel, udvikling, uddelegering, tillid og åbenhed i samarbejdet. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Foruden stærkt samarbejde internt på de midtjyske kontorer vil du som vores nye kollega og projektchef, få et tæt samarbejde med hele Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter. Med denne ballast, tilbyder vi de optimale rammer for din udvikling. Udover høj faglighed, vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid, hvor du i høj grad selv er med til forme din arbejdsdag.

Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og du vil sammen med projektledere, konsulenter, ingeniører, konstruktører og tekniske designere arbejde på opgaver inden for bolig-, uddannelses-, sygehus- og erhvervsbyggeri.

At arbejde hos Rambøll
Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Rene F. G. Bjerregaard på rgb@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi vil løbende læsende indkomne ansøgninger igennem og indkalde til samtale. Så send os din ansøgning hurtigst muligt, men ikke senere end d. 25. februar 2018.

Apply before 2018-02-25
Workplace Herning

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918