Ærgerrig projektchef til Byggeri i Midtjylland (Herning eller Viborg)

Bliver din faglighed vækket når du har mulighed for at arbejde på nogle af regionens største projekter? Har du et godt øje for markedet og evner du, at tiltrække de store projekter? Så er du måske den projektchef, vi søger, til at tage Byggeri i Rambøll til nye højder!

Dine ansvarsområder som projektchef

Hos os vil du blive udfordret på dine evner til at drive udviklings- og forretningsorienterede projekter, samtidigt med at du får lov til at udvikle Rambøll inden for et af vores kerneområder: Byggeri. Du vil få muligheden for at koble dig på nogle af de største projekter, som Rambøll allerede arbejder på.

Du skal opsøge og drive ny forretning og du vil få et tæt samarbejde med afdelingslederen, hvor I i tæt dialog vil sætte kursen for afdelingen fremadrettet. Vi ser altså netop dig, som den der sammen med afdelingens ledelse afsondrer markedet og vinder de næste store projekter Rambøll.

Dette vil sætte dig i en nøgleposition i et planlagt generationsskifte i konstruktionsafdelingen, hvor du vil præge den forretningsmæssige og faglige udvikling.

Som projektchef bliver du ansvarlig for dine egne projekter i hele ’livscyklussen’ fra salg til aflevering. Her vil du få tæt kontakt med både nye og eksisterende kunder, der sætter deres lid til dine evner som leder af et projekt og dine høje faglige kompetencer.

Afhængigt af dine ønsker vil du have base på Rambølls kontor i enten Herning eller Viborg.

Dig og dine kompetencer

Du har evnerne til at tage de strategiske briller på, for i samarbejde med afdelingslederen at kunne udstikke retningen for afdelingens fremtidige arbejdsopgaver og fokusområder.

Med dette følger en naturlig ambition om at udvikle dig selv og Rambøll til det næste niveau, alt imens du nyder det ansvar der følger med. Da du som projektchef skal have tæt dialog med både eksisterende men især nye kunder, er det vigtigt, at du føler dig afslappet i en udadvendt rolle. Du er dermed i stand til at skabe og vedligeholde gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kollegaer.

Af mere faglig karakter forventer vi at du:

  • Er uddannet ingeniør med speciale inden for byggeri
  • Har arbejdet som rådgivende konstruktionsingeniør i en årrække
  • Har dokumenteret erfaring med projektledelse og projektering
  • Besidder en bred faglig viden inden for byggeri

Bliv en del af Rambøll Midtjylland

På Rambølls kontorer i Viborg og Herning vil du få fornøjelsen af ca. 32 kollegaer, hvoraf vi er ca. 16 engagerede specialister i byggeriafdelingen, der alle arbejder med varierede opgaver for både offentlige og private bygherrer, totalentreprenører, boligorganisationer m.fl. Vi løser opgaver inden for f.eks. domicilbyggeri, sygehuse, skoler, industri og kultur både i form af nybyggeri og renovering.

Nøgleordene i afdelingen er trivsel, udvikling, uddelegering, tillid og åbenhed i samarbejdet. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

Foruden stærkt samarbejde internt på de midtjyske kontorer vil du som vores nye kollega og projektchef, få et tæt samarbejde med hele Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter. Med denne ballast, tilbyder vi de optimale rammer for din udvikling. Udover høj faglighed, vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid, hvor du i høj grad selv er med til forme din arbejdsdag.

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Rene F. G. Bjerregaard på rgb@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi vil løbende læsende indkomne ansøgninger igennem og indkalde til samtale. Så send os din ansøgning hurtigst muligt, men ikke senere end d. 25. februar 2018.

Apply before 2018-02-25
Workplace Herning

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918