Samhällsengagerade managementkonsulter till Strategy & Operations

Rambollkoncernen är en ledande samhällsbyggare med 13 000 experter i 35 länder som utvecklar framtidens städer och samhällen. Ramboll Management Consulting (RMC) har över 600 medarbetare och 40 års erfarenhet från projekt i stora delar av världen. Vi drivs av nytänkande lösningar och arbetar åt ledande aktörer inom bygg, transport, infrastruktur, energi, miljö och offentlig sektor. Som stiftelseägt bolag har vi möjlighet att leva efter våra värderingar och arbeta långsiktigt med att skapa hållbara samhällen där människor och miljö blomstrar.

Vi söker managementkonsulter till affärsområdet Strategy & Operations där vi ser en ökad efterfrågan från våra kunder. I rollen kommer du att driva och leverera projekt inom tjänsteområden som strategi, organisation, operationella förbättringar och implementering av strategiska initiativ. Vi arbetar åt ledande aktörer inom samhällsnära områden som bygg, transport, infrastruktur, energi och miljö samt inom offentlig sektor. I dina projekt drar du nytta av styrkan och erfarenheten hos både RMC och övriga Rambollkoncernen, som ger dig uppbackning med affärsrelationer och ledande experter inom en lång rad områden. I projekten bygger du starka relationer med kunderna och identifierar möjligheter till fördjupat samarbete med dem. Vi ger våra konsulter ansvar och utvecklingsmöjligheter inom försäljning, och det är meriterande om du har säljerfarenhet samt om du har ett starkt nätverk inom våra marknadsområden.

Vi söker dig med

  • mer än tre års erfarenhet från väletablerat managementkonsultbolag
  • bred tjänsteerfarenhet från områden som strategi, organisation, operationella förbättringar samt implementering av strategiska initiativ
  • stark erfarenhet från ett eller flera av områdena bygg, transport, infrastruktur, energi, miljö och offentlig sektor
  • erfarenhet av försäljning
  • hög analytisk förmåga och god samarbetsförmåga
  • god kommunikationsförmåga såväl muntligt som skriftligt
  • förmåga att bygga förtroendegivande och långvariga relationer

Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Vi erbjuder
En dynamisk, inspirerande och utvecklingsorienterad konsultmiljö där du har möjlighet att arbeta med ambitiösa kunder och kollegor. Dina kollegor har olika akademiska och yrkesmässiga bakgrunder men utmärks alla av sitt samhällsengagemang, sin höga prestationsnivå, utvecklingsorientering, generositet och prestigelöshet. Hos oss har alla stort inflytande över sitt eget arbete och tar aktivt del i utvecklingen av verksamheten genom vidareutveckling av koncept och införsäljning av nya projekt.

Vi är stiftelseägda vilket präglar vårt arbete både externt och internt genom en human inställning och viljan att utveckla samhället. Vi är i ett skede av tillväxt i Stockholm men också internationellt där möjligheten för utbyte över gränserna är stora.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval, så registrera din ansökan så snart som möjligt då tjänsterna kan tillsättas före sista ansökningsdag. Frågor angående tjänsten besvaras av Martin Syberg, Business Manager, Strategy & Operations. Telnr 072-143 09 43, e-mail martin.syberg@ramboll.com

#RambollSverige

Apply before 2018-02-22
Workplace Stockholm

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918