Studenterprogrammør til 'Stakeholder Intelligence'

Vi søger studenterprogrammører til Rambølls udviklingsafdeling 'Stakeholder Intelligence'. Vi udvikler webbaserede systemer i Java til indsamling, analyse og præsentation af data.

Dig og dine kompetencer
Du læser formentligt datalogi, datamatiker, it-produktudvikling, informations- og kommunikationsteknologi (IKT) eller lignende og får gode resultater. Du kan være i starten af dit studie, eller du kan være et godt stykke inde i det.

Du elsker at programmere, og du har masser af erfaring i det fra studie- og fritidsprojekter. Du holder af at lave gode tekniske løsninger, og du har klare holdninger til, hvad der er et godt design og pæn kode.

Du kan arbejde selvstændig og fokuseret, og du er ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig.

Arbejdsopgaver
Du vil blive tilknyttet et team, hvor du i tæt samarbejde med os vil udvikle på vores produkter eller på nogen af de mange skræddersyede løsninger, vi laver til enkeltkunder. Vores løsninger er webbaserede, udviklet i Java og leveres som ASP/SaaS.

Nogle af de teknologier, værktøjer og standarder, du vil møde i dit arbejde, er følgende:

  • React, jQuery, Javascript, HTML, CSS
  • Java, REST, SAML, Hibernate, SQL
  • Git, IntelliJ IDEA, YouTrack, TeamCity

Vi tilbyder

  • Et ungt og dynamisk arbejdsmiljø
  • Store udfordringer og store udviklingsmuligheder
  • Løn efter kvalifikationer

Arbejdstid: Ca. 15 timer pr. uge med fleksibilitet i forhold til dit skema, eksamen mv.

Vi holder løbende samtaler, så send en ansøgning og dit CV samt dine seneste eksamensresultater hurtigst muligt via linket nedenfor.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Business Manager Christian Sondrup Bøegh på telefonnummer 5161 7947.

Om Stakeholder Intelligence
Vi udvikler webbaserede løsninger til at indsamle, behandle og visualisere mange forskellige typer af data om en organisations interessenter. Vi er specialiserede i indsamling af ”bløde” data i form af holdninger og vurderinger fra interessenter, men kobler det også med ”hårde” data såsom økonomi, fravær, karakterer og lignende. Vi er optagede af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag.

Apply before 2018-03-01
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918