DevOps developer / System administrator (useita paikkakuntia)

Haemme tiimiimme lisävahvistusta ylläpitämään ja kehittämään Rambollin nopeasti kasvavaa ja globaaleille markkinoille tarkoitettua LAWLY-verkkopalvelua. LAWLY on toteutettu ja  ylläpidetty nykyaikaisilla työkaluilla ja hyväksi todettuja käytäntöjä – kuten DevOps, automaattinen provisointi, Continuous Integration - noudattaen. Etsimme uutta henkilöä ensisijaisesti Kuopion toimipisteeseemme, mutta valittu henkilö voi työskennellä myös jossain muussa Rambollin toimipisteessä, esimerkiksi Espoossa, Oulussa tai Tampereella.

Tehtäviisi kuuluu Lawlyn taustalla olevien järjestelmien valvonta, vikatilanteiden selvittäminen, käyttöjärjestelmien ja ohjelmistojen päivittäminen ja osallistuminen palvelun jatkokehitykseen. Osallistut myös järjestelmäarkkitehtuurin jatkokehityksen ja tuotteen roadmapin suunnitteluun. Tiimin ja siten myös sinun vastuullesi kuuluu myös helpdeskin toiminta, eli käytännössä teknisiin kysymyksiin vastaaminen ja osa-aikainen chat-tuki.

Tehtävä vaatii palveluasennetta, omatoimisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja uuden oppimiseen. Tärkeintä tehtävässä on oikea asenne ja riittävät pohjatiedot, kaiken muun olemme valmiita kouluttamaan.

Odotamme
Odotamme sinulta sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, python-ohjelmointikielen hallintaa ja kokemusta Linuxin ylläpidosta (CentOS/RedHat) ja käytöstä komentorivin kautta.

Katsomme eduksesi, mikäli sinulla on osaamista jostain seuraavista: GIT, Ansible IT automation suite, Hashicorp suite (Packer, Consul, Vault, Nomad, Vagrant), Redis DB, SQL database administration / PostgreSQL, NGINX, Virtualisointiympäristöt (vmware, virtualbox), Ruby-on-Rails tai Robot framework / Selenium.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"

viimeistään 25.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Lars Remes, Digital Overlord – LAWLY, 010 231 8327

Apply before 2018-02-25
Workplace Kuopio

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918