Projekti-insinööri / rakennustöiden valvoja / turvallisuuskoordinaattori

Haemme kiinteistöprojektinjohdon Oulun yksikköömme kahta projekti-insinööriä / rakennustöiden valvojaa / turvallisuuskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen rakennuttamis- ja valvontatehtäviin. Tehtävän sisältö tarkentuu valittavien henkilöiden vahvuuksien ja tavoitteiden perusteella.

Toimimme energiasektorin-, vesihuollon- ja teollisuuden rakennushankkeissa sekä liike-, toimisto- ja julkisten rakennushankkeiden rakennuttamistehtävissä tilaajan edunvalvojana.  Hoidamme suunnittelun ja rakentamisen valmistelua ja ohjausta sekä rakentamisen projektinjohto- ja valvontatehtäviä sisältäen turvallisuuden, teknisen toteutuksen ja laadun ajallisen ja taloudellisen valvonnan yhteistyössä hankekumppaneidemme kanssa.

Odotamme
Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta (DI/RI/Rkm.), yhteensä vähintään viiden vuoden työkokemusta urakointi-, suunnittelu-, valvonta- tai rakennuttamistehtävistä, josta vähintään kaksi vuotta on kokemusta rakennustöiden valvojan tehtävistä, vaativista työmaatehtävistä tai turvallisuuskoordinaattorin tehtävistä. Lisäksi toivomme vastuuntuntoista ja asiakaslähtöistä asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Projektiluontoinen työskentely sopii sinulle ja omien työtehtäviesi lisäksi otat vastuuta myös kokonaisuuksista ja haluat kehittyä urallasi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 25.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävistä antavat aluepäällikkö Harri Karjula, puh. 0500 584216 ja projektipäällikkö Jouni Penttilä puh. 040 526 0141.

Apply before 2018-02-25
Workplace Oulu

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918