Projektadministratör

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Vi söker nu en projektadministratör till enheten Business Finance Support på vårt kontor i Göteborg, som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder
Enheten Business Finance Support består idag av nio business- och projekt controllers och 29 projektadministratörer spridda på 18 kontor i Sverige varav i Göteborg finns nu fem medarbetare. Som projektadministratör arbetar du nära verksamheten, i samarbete med business- och projekt controllers övriga projektadministratörer.

I rollen som projektadministratör kommer du att arbeta med fakturering av konsulttimmar, hantera leverantörsfakturor och kundfordringar, följa upp uppdragsbudgetar och agera stöd i vårt affärssystem. Vi letar efter en person som trivs i administratörsrollen samt att vara ett stöd till chefer och medarbetare på Ramboll. Möjligheten att utbilda uppdragsledare  i vårt affärssystem finns att tillgå senare i rollen om intresse finns.

Vi söker dig
Till denna roll söker vi dig som har:

  • Flerårig vana av att fakturera konsulttimmar i ett konsultföretag
  • Minst en gymnasial utbildning eller motsvarande inom ekonomi
  • God förståelse för affärssystem och mycket goda kunskaper i Excel
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal och skrift

Om du har tidigare erfarenhet av Maconomy och administration av kontrakt/avtal är det meriterande.

Din personlighet är avgörande för den här tjänsten. Vi tror att du är en självgående, drivande och proaktiv person. Du gillar att skapa ordning och struktur och har integritet men är samtidigt prestigelös och serviceinriktad.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Victoria Blomquist på 070 148 99 61 eller teamleader/controller Kristina Järelöv på 010-615 37 55. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande fram till sista ansökningsdag, så skicka din ansökan så snart som möjligt.
Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Apply before 2018-02-28
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918