Telefoninterviewer - aften

Vil du være med til at indsamle data til bl.a. opinionsundersøgelser, samfundsanalyser, brugertilfredsundersøgelser og velfærdsudvikling? Og har du lyst til at arbejde i et seriøst og ungt team, hvor du får mulighed for at udvikle dine interviewtekniske færdigheder? 

Om stillingen
Stillingen som telefoninterviewer i Rambøll Management Consulting indbefatter, at du indsamler data via bl.a. telefoninterviews og mailudsendelser. Indsamlingen foregår ved at ringe til privatpersoner for enten at foretage telefoninterviews ud fra spørgeskemaer eller ved at sende mails med spørgeskemaer. Du vil som telefoninterviewer indgå i et seriøst og positivt arbejdsmiljø med gode kollegaer og sociale fællesarrangementer. Du vil altid få grundige introduktioner til de undersøgelser, du skal sidde på, og du vil undervejs få seriøs sparring og coaching, som vil være med til at udvikle dine interviewtekniske færdigheder.

Om dig
Som telefoninterviewer forventer vi, at du

  • er pligtopfyldende og kvalitetsbevidst 
  • er seriøs og flittig
  • er god til at tale med forskellige typer
  • er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdstider 
  • fungerer godt i et ungt og seriøst team 
  • er fortrolig med IT
  • er på 1. eller 2. semester på en videregående uddannelse eller ungdomsuddannelse

Om os
I Survey-afdelingen i Rambøll Management Consulting indsamler og analyserer vi survey-data på områder, der omfatter opinions- og samfundsanalyser, brugertilfredshedsundersøgelser, markedsanalyser, erhvervsfremme og velfærdsudvikling. Vi løser dermed opgaver for både den private og offentlige sektor. Survey-afdelingen beskæftiger omtrent 100 medarbejdere, hvor størstedelen heraf er telefoninterviewere og andre studentermedhjælpere. 

Ansættelsesvilkår
Der er en fast timeløn på 100 kr. Derudover er der gode muligheder for individuel lønstigning. Du vil skulle arbejde i vores Survey-afdeling, som er placeret på Olof Palmes Allé 20, 8200 Aarhus N.

Arbejdstiden vil være fra kl. 16.00-21.00, og vi forventer, at du kan arbejde 10-20 timer om ugen (vi er naturligvis fleksible i eksamensperioder og lignende).

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send en ansøgning og dit CV via linket. Ansættelsessamtaler afholdes løbende, indtil de rette kandidater er fundet.

Deadline 2018-05-31
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918