Internship i SurveyXact’s pre-sales-team

SurveyXact er anerkendt som det bedste online spørgeskemasystem i Skandinavien. SurveyXact er et komplet system til at gennemføre og analysere alle former for spørgeskemaundersøgelser bl.a. via e-mail, smartphones, tablets, papirudsendelse eller fra websider. SurveyXact bruges af virksomheder og offentlige organisationer til nemt, hurtigt og professionelt at gennemføre en lang række undersøgelser - fleksibelt og brugervenligt. Med udgangspunkt i vores nuværende solide markedsposition på det skandinaviske marked ønsker vi at øge vores vækst for SurveyXact i Danmark. Det er vores mission at gøre SurveyXact til det førende spørgeskemasystem i Skandinavien!

Dine ansvarsområder
Som medarbejder i SurveyXact-teamet er du en vigtig del af processen i salgsarbejdet, herunder særligt de indledende salgsfaser, og du vil varetage en bred vifte af opgaver, herunder bl.a.:

 • Telefonisk mødebooking
 • Proaktiv dialog og information til kunderne
 • Servicering i forbindelse med div. salgsaktiviteter hos sælgerne/konsulenterne
 • Vedligeholdelse af vores CRM-system

Dig og dine kompetencer

 • Du er åben og udadvendt
 • Har stærke kommunikative evner og er overbevisende i din formidling
 • Har evner og ikke mindst lysten til at sælge over telefonen
 • Arbejder selvstændigt, målrettet og motiveres af at skabe gode resultater
 • Har gerne gode erfaringer inden for salg/marketing

Bliv en del af SurveyXact
Er du den rigtige kandidat, kan vi tilbyde:

 • Stor frihed under ansvar
 • Oplæring og erfaring inden for salgs- og interviewteknik
 • Et dynamisk arbejdsmiljø i en travl international virksomhed
 • Udfordringer og udviklingsmuligheder
 • En spændende reference ved fremtidige jobansøgninger

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større selvstændigt ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces gennem dit ophold.

Perioden løber fra 1. august 2018 til 31. marts 2019 eller efter nærmere aftale.
Hvis du har, hvad der skal til, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter startede deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.

Rambøll Management Consulting er et globalt førende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores klienter i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives.

At være en konsulent hos Ramboll Management Consulting er ensbetydende med at være en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen kan du kontakte Mette Ingemann Sørensen, mies@ramboll.com

Ønsker du at søge stillingen, bedes du hurtigst muligt sende din ansøgning og dit CV via linket nedenfor. Ansøgning og CV skal skrives på dansk. Ansøgningsfristen er 1. juni 2018.

Vi afholder løbende samtaler, og hvis vi finder det rette match, ansætter vi vedkommende.

Deadline 2018-06-01
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918