Internship i afdelingen Social & Economic Impacts - Welfare (Aarhus)

Drømmer du om at medvirke til at skabe fremtidens velfærdsløsninger og påvirke samfundsudviklingen? Kunne du tænke dig et unikt indblik og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Dette er din mulighed for at blive praktikant i Rambøll Management Consulting’s Social & Economic Impact-afdeling. Vi søger netop nu studerende, som kunne tænke sig at afprøve konsulentrollen og udvide deres kompetencer, bl.a. inden for planlægning, gennemførelse og formidling af dybdegående evalueringer og analyser samt implementering af forandringer på velfærdsområderne (fx på børne-, unge-, beskæftigelses-, integrations-, udsatte- eller sundhedsområdet).

Dine ansvarsområder
Som praktikant i Social & Economic Impact får du et dybdegående indblik i livet som konsulent. Du vil indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, hvor du vil komme til at beskæftige dig med opgaver relateret til evaluering og udvikling af velfærdspolitiske områder.  

Dine arbejdsopgaver vil være varierende og afhænge af dine kompetencer og interesser, men kan bl.a. være:

  • Databehandling og datarens af register- og/eller survey-data
  • Planlægning og bistand i forbindelse med dataindsamling (fx interview og observation eller design, opsætning og gennemførelse af survey)
  • Økonometriske, statistiske analyser samt excel-modeller
  • Kvalitative og deskriptive analyser samt afrapportering af analyseresultater

Dig og dine kompetencer
Vi søger praktikanter, der brænder for at gøre en forskel og ser sig selv gøre karriere inden for konsulentbranchen. Derudover skal du have stærke analytiske evner samt erfaring med kvantitative og/eller kvalitative metoder og kunne lide at arbejde under højt tempo og med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

  • Du er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (f.eks. statskundskab, økonomi, international economics, sociologi, folkesundhedsvidenskab eller lignende) og er ambitiøs og målrettet
  • Du har tillid til dine egne evner og kan arbejde selvstændigt og være proaktiv
  • Du er kommunikativ dygtig og kan skrive og tale korrekt på både dansk og engelsk
  • Kendskab til Excel og statistiske softwareprogrammer (STATA, SAS eller SPSS) er en fordel

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt din motivation for at søge stillingen.

Bliv en del af Social & Economic Impacts
Vi er Nordens absolut førende evalueringsmiljø i kombination med en unik forståelse for velfærdsområder og politiske initiativer i den offentlige sektor. Afdelingen leverer ydelser, der løfter beslutningsprocesser, kvalitet og effektivitet i den offentlige sektor, herunder evidensbaseret rådgivning. Her anses viden som en katalysator for forandring. Vores vision er klar: “with evidence based policy design, implementation and evaluation we assist clients in creating outcomes hereby realising the highest social and economic impacts in society”. I afdelingen er vi ca. 140 medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil indgå i et eller flere teams.          

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces gennem dit ophold.                                                                                                            

Perioden løber fra 3. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af dit internship.

Hvis du har, hvad der skal til, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter startede deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.

Rambøll Management Consulting er et globalt førende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores klienter i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives.

At være en konsulent hos Rambøll Management Consulting er ensbetydende med at være en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt Emil Sydendal Hansen, +45 51611945, esh@ramboll.com.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 5. marts 2018. Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Apply before 2018-03-05
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918