Praktikant inom Business Consulting

PRAKTIK VID RAMBOLL MANAGEMENT CONSULTING
INOM OMRÅDET BUSINESS CONSULTING

VILKA ÄR RAMBOLL?
Ramboll Management Consulting (RMC) är ett stiftelseägt internationellt managementkonsultbolag med över 600 medarbetare och med över 40 års erfarenhet av managementfrågor främst inom områdena analys, utvärdering och verksamhetsutveckling. Vi arbetar med hållbar förändring och hjälper våra uppdragsgivare att driva detta. Vi har kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Århus, Helsingfors, Hamburg, Berlin och Bryssel, och har bedrivit verksamhet på den svenska marknaden sedan 2001.  Vi är en del av Ramboll Gruppen, som med över 13.000 medarbetare är en av Europas största rådgivningsorganisationer. Vi är ett företag bestående av engagerade och kompetenta konsulter. Vi utgår alltid från våra uppdragsgivares utmaningar och sätter samman team för att möta deras behov. Varje termin erbjuder vi ett antal attraktiva praktikplatser och vi ser vår praktik som en naturlig rekryteringskanal till vår fortsatta tillväxt.

ATTRAKTIV PRAKTIK
Inom RMCs affärsområde Business Consulting arbetar vi med Organisationsutveckling, Strategi, Styrning och Effektivisering samt Förändringsledning.  Varje termin behöver vi stärka upp vårt team med några duktiga praktikanter. En praktik hos oss innebär att du ingår i vårt konsultteam och arbetar i uppdrag tillsammans med oss. Vår praktik syftar till att ge dig en djup inblick i managementkonsultyrket och det arbete som ett konsultbolag utför åt både offentlig och privat sektor. Genom våra uppdrag ges du även en inblick i samhällsutvecklingen, och du kommer att arbeta i skarpt läge och får känna på konsultrollen på riktigt! Du kommer att delta i olika uppdrag och i olika team, samt få ta del av de olika faserna av ett uppdrag. Dessutom kommer du att delta i arbetet med försäljning och andra marknadsaktiviteter. Praktikperiodens längd är 20 veckor (terminsvis). Som en del av vår praktik får du en personlig handledare med ansvar för att ge dig bästa möjliga coachning under praktiken.
 

FÖRMÅNER
Utöver en givande och utvecklande praktik ger vi ersättning för lunch och SL-kort. Om du inte har praktik i din utbildning eller om du är färdig med din examen så erbjuder vi även en månatlig ersättning.

VI SÖKER
Vi söker studenter med samhällsvetenskaplig och/eller ekonomisk utbildning, gärna med fokus på management, organisationsutveckling eller liknande och som är intresserade av att arbeta med samhällsutveckling tillsammans med våra uppdragsgivare i en kreativ miljö. Vi värdesätter att du är ambitiös, utvecklingsorienterad och har stark analytisk förmåga, samt att du är samhällsengagerad, prestigelös och en teamspelare. Vi eftersträvar jämställdhet och mångfald och ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

ANSÖKAN
Ansökan ska innehålla cv, betygskopior samt ett personligt brev där du beskriver vem du är, vilken utbildning och vilka intressen du har samt varför du söker till oss. Skicka din ansökan så snart som möjligt då vi går igenom ansökningarna och kallar till intervju löpande.
Sista ansökningsdag till höstens praktik är den 11 mars.
#Rambollsverige

Apply before 2018-03-11
Workplace Stockholm

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918