Internship i afdelingen Strategy & Operations (Ørestad eller Aarhus)

Synes du, at strategi, fusion & opkøb, lean og procesoptimering samt projekt- og programledelse i private og offentlige organisationer lyder spændende? Kunne du tænke dig et unikt indblik og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Dette er din mulighed for at blive praktikant i Rambøll Management Consulting’s Strategy & Operations-afdeling. Vi søger netop nu studerende, der gennem et internship kunne tænke sig at afprøve konsulentrollen.

Dine ansvarsområder
Et praktikforløb i Strategy & Operations indebærer en travl hverdag i et tværfagligt miljø, der vil give dig et solidt kendskab til rollen som konsulent samt en veludbygget værktøjskasse. Du vil som praktikant blive fagligt udfordret, og hvis du har det, der skal til, er der mulighed for efterfølgende fastansættelse.

Du vil i løbet af din praktikperiode få indblik i alle dele af et projektforløb fra tilbudsskrivning til projekteksekveringen, og du vil blive tilknyttet et eller flere projektteams. Du vil i høj grad selv drive og facilitere dine egne workstreams, og gennem forløbet vil du få et stærkt indblik i en bred vifte af arbejdsopgaver, der bl.a. indeholder:

 • Finansielle analyser og modellering
 • Markeds- og konkurrentanalyser
 • Udvikling af business cases
 • Udarbejdelse af salgsoplæg, præsentationer og rapporter
 • Gennemførelse af interviews med klienter og andre interessenter
 • Forberedelse, deltagelse og opfølgning på projekter, workshops, undervisning, møder mv.
 • Dataanalyse og research

Dig og dine kompetencer
Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi både vægt på en stærk personlighed med drive, selvstændighed og modenhed samt faglige resultater, gode karakterer, din motivation for at søge stillingen og øvrige erfaringer og meritter. Herudover forventer vi, at du

 • er interesseret i strategi, forretningsudvikling, økonomi og effektivisering
 • læser/skal til at læse en overbygning på en relevant videregående uddannelse (fx cand.polit. cand.merc., cand.oecon. eller lignende)
 • er blandt de bedste på din årgang
 • har relevant erhvervserfaring fra studiejobs eller praktik
 • har flair for tal og stærke analytiske kompetencer
 • er stærk i PowerPoint og Excel
 • tænker strategisk og har et højt abstraktionsniveau og formår at sætte dig i kundens sted
 • er stærk i skriftlig og mundtlig formidling på dansk og engelsk
 • arbejder selvstændigt, men er samtidig en holdspiller

Bliv en del af Strategy & Operations
Vi er en ung og dynamisk afdeling med højt drive og stærkt sammenhold, der sætter pris på at have det sjovt sammen både på og uden for arbejdspladsen. Afdelingen består af mere end 80 managementkonsulenter. Vi har fokus på effektivisering og forretningsudvikling i bred forstand, herunder analyse af virksomhedsperformance, produktivitet, økonomi samt markeder og produkter til udvikling af forretningsstrategi. Vi arbejder med forskellige former for analyser og business cases, herunder organisations-, indkøbs- og effektiviseringsanalyser samt forretnings- og markedsmodelleringer. Vi hjælper virksomheder og offentlige instanser med at kortlægge strategiske udfordringer og muligheder samt med at realisere deres potentiale.

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større selvstændigt ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces gennem dit ophold.

Perioden løber fra 3. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af din praktik.

Rambøll Management Consulting er et globalt ledende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores klienter i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives.

At være en konsulent hos Rambøll Management Consulting er ensbetydende med at være en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt konsulent Katrine Riis-Pedersen, karp@ramboll.com / tlf. 51617593.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 12. marts 2018.

Marker tydeligt i din ansøgning, om du ønsker at søge praktikantstillingen i København og/eller Aarhus.

Apply before 2018-03-12
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918