Internship i afdelingen Business Technology & Digitalisation

Drømmer du om at blive management-konsulent? Kunne du tænke dig et unikt indblik i og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Dette er din mulighed for at blive praktikant i Rambøll Management Consultings Business Technology & Digitalisation-afdeling. Vi søger netop nu studerende, som kunne tænke sig at afprøve konsulentrollen og udvikle personlige og faglige kompetencer inden for it og digitalisering i et ledelses- og forretningsperspektiv.

Dine ansvarsområder
Som praktikant hos Business Technology & Digitalisation får du et dybdegående indblik i hverdagen som konsulent. Du vil indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, hvor du vil komme til at beskæftige dig med opgaver relateret til for eksempel projektledelse, it-strategi og it-arkitektur. Dine arbejdsopgaver vil være varierende og blandt andet inkludere:

  • Projektarbejde, herunder planlægning og eksekvering af konkrete projekter
  • Research- og analyseopgaver, præsentationer og afrapportering
  • Tilbudsarbejde i forbindelse med udbud
  • Planlægning og bistand i forbindelse med møder, workshops, fokusgruppeinterviews m.m.

Dig og dine kompetencer
Vi søger studerende, der brænder for rådgivning og en fremtidig karriere inden for konsulentbranchen. Du skal have en stærk analytisk sans, gode formidlingsevner og kunne lide at arbejde i et højt tempo med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Som praktikant er det centralt, at du interesserer dig for anvendelsen af it, teknologi og digitalisering inden for områder som strategi, analyse og eksekvering og for den forretningsmæssig værdi, det skaber.

  • Du er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (fx på en af landets handelshøjskoler, universiteter, tekniske/it-universiteter eller lignende) og er ambitiøs og målrettet.
  • Du tror på egne evner og kan arbejde selvstændigt og være proaktiv.
  • Du er kommunikativ dygtig og kan formulere dig ubesværet mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt motivation for at søge stillingen.

Bliv en del af Business Technology & Digitalisation
Vi bistår vores kunder med at skabe forretningsmæssig værdi gennem brug af teknologi inden for strategi, analyse og eksekvering. It spiller en stadig større rolle, hvorfor det er essentielt at indtænke og integrere de teknologiske muligheder i virksomhedens strategi. I afdelingen er vi ca. 30 medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil indgå i et eller flere nye eller etablerede projektteams.

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig under dit ophold, samt at dine opgaver er varierende med løbende mulighed for et større selvstændigt ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces i løbet af dit ophold.

Perioden løber fra 3. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af dit internship.

Hvis du besidder de rette kompetencer, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter startede deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.

Rambøll Management Consulting er et globalt førende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores kunder i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed.

Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives. Som konsulent hos Rambøll Management Consulting bliver du en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen kontakt venligst Projektkoordinator Marie Louise Sønderbæk Christensen på tlf. 5161 8147.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 12. marts 2018.

Apply before 2018-03-12
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918