Internship i 'Legal Consulting'

Drømmer du om at blive managementkonsulent? Kunne du tænke dig et unikt indblik i og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Dette er din mulighed for at blive praktikant i Legal Consulting, som er en del af Rambøll Management Consulting. Vi søger netop nu studerende, der gennem et internship kunne tænke sig at afprøve konsulentrollen og udvikle deres kompetencer, bl.a. inden for juridisk rådgivning, kontraktudarbejdelse- og håndtering.

Dine ansvarsområder
Som praktikant hos Legal Consulting får du et dybdegående indblik i livet som konsulent. Du vil indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, hvor du vil komme til at beskæftige dig med opgaver relateret til fx udbudsrådgivning, juridisk undervisning, entrepriseret, koncipering af kontrakter og Contract Management. Dine arbejdsopgaver vil være varierende og blandt andet inkludere:

  • Research- og analyseopgaver, herunder juridisk litteratursøgning
  • Udarbejdelse af udbudsmaterialer og kontrakter
  • Udarbejdelse af juridiske notater og artikler
  • Deltagelse i kundemøder, forberedelse samt afholdelse af kursusaktiviteter mm.

Dig og dine kompetencer
Vi søger studerende, der brænder for konsulentbranchen og ser sig selv gøre karriere inden for denne verden. Du skal have stærke analytiske og juridiske kompetencer og kunne lide at arbejde i et højt tempo og med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Som konsulent i Legal Consulting er det centralt, at du kunne tænke dig at arbejde med værdiskabende processer gennem kontrakter og andre juridiske værktøjer.

  • Du er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (cand.jur. eller cand.merc.jur.) og er ambitiøs og målrettet.
  • Du har tillid til dine egne evner og kan arbejde selvstændigt og være proaktiv.
  • Du er kommunikativ dygtig og kan skrive og tale korrekt på både dansk og engelsk

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt din motivation for at søge stillingen.
 

Bliv en del af Legal Consulting
Vi udgør en af Danmarks største rådgivningsenheder, der leverer juridisk rådgivning med et kommercielt sigte til såvel private som offentlige virksomheder. Den juridiske rådgivning hos Rambøll kan kombineres med øvrige fagspecifikke rådgivningsenheder, bl.a. inden for teknologi, entreprise og miljø, som skaber unikke holistiske løsninger, der ikke tilbydes andre steder. I afdelingen er vi omkring 25 medarbejdere inkl. praktikanter og studentermedhjælpere, og du vil indgå i et eller flere projektteams.

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større selvstændigt ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent som mentor, der sammen med dig kontinuerligt vil følge op på din læringsproces i løbet af dit ophold.

Perioden løber fra den 3. september 2018 til og med den 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af dit internship.

Hvis du har, hvad der skal til, er der endvidere mulighed for en efterfølgende fastansættelse – mange af vores nuværende konsulenter begyndte deres karriere som praktikant eller studentermedhjælper.

Rambøll Management Consulting er et globalt førende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger – shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores kunder i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen trives.

Som konsulent hos Rambøll Management Consulting bliver du en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen, kontakt Kristoffer Kiilsholm Ottesen på kko@ramboll.com eller +45 5161 2186.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning, CV og karakterudskrift via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 12. marts 2018.

Apply before 2018-03-12
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918