Internship (Praktikant) i afdelingen Stakeholder Intelligence (Aarhus eller Ørestad)

Drømmer du om at blive konsulent? Kunne du tænke dig et unikt indblik og en masse praktisk erfaring hos et af Nordeuropas førende konsulenthuse? Du har nu mulighed for at blive praktikant i Rambøll Management Consulting’s Stakeholder Intelligence-afdeling. Vi søger netop nu studerende, der gennem et praktikforløb kunne tænke sig at afprøve konsulentrollen og udvide deres kompetencer, bl.a. inden for projektledelse, kvantitativ dataindsamling og analyse. 

Dine ansvarsområder
Som praktikant hos Stakeholder Intelligence får du et dybdegående indblik i livet som konsulent. Du vil indgå i et team bestående af erfarne konsulenter, hvor du vil komme til at beskæftige dig med opgaver relateret til eksempelvis undersøgelsesdesign, statistiske analyser og evalueringer. Dine arbejdsopgaver vil i høj grad afspejle konsulenternes arbejde, være varierende og blandt andet inkludere:

  • Forskellige kvantitative analyser og research
  • Udarbejdelse og oprettelse af spørgeskemaer samt afrapportering af resultater
  • Direkte kommunikation med kunder og slutbrugere

Vi lægger stor vægt på, at du får opgaver, der interesserer og udvikler dig, samt at dine opgaver er varierende gennem forløbet med løbende mulighed for et større ansvar. Du vil blive tilknyttet en erfaren konsulent, der sammen med dig løbende vil følge op på din læringsproces gennem dit ophold.

Dig og dine kompetencer
Vi søger studerende, der brænder for konsulentbranchen og ser sig selv gøre karriere her. Derudover skal du være analytisk stærk, have erfaring med kvantitative analysemetoder og kunne lide at arbejde under højt tempo og med mange forskelligartede arbejdsopgaver. Som konsulent i Stakeholder Intelligence er det centralt, at du interesserer dig for arbejdet med analyser og evalueringer med store kvantitative datamængder.

Vi forestiller os, at du:

  • Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse (f.eks. økonomi, statskundskab, matematik, cand.merc. eller lignende) og er ambitiøs og målrettet
  • Har tillid til dine egne evner, kan arbejde selvstændigt og er proaktiv
  • Er kommunikativ stærk og kan tale og skrive korrekt både på dansk og engelsk

Når vi gennemgår ansøgernes profiler, lægger vi vægt på både personlighed, faglige resultater, erfaringer samt motivation for at søge stillingen.

Bliv en del af Stakeholder Intelligence
Stakeholder Intelligence er bredt sammensat af konsulenter med mange forskellige kompetencer og uddannelser. Vi løser opgaver på højeste politiske og administrative niveau, og mange af vores medarbejdere er anerkendte eksperter på deres respektive områder. Vi hjælper organisationer med at øge forståelsen af deres kunder og markedet, hvorved der skabes frugtbare kunderelationer og økonomiske resultater.

Afdelingen er førende inden for Costumer Experience Management og har de seneste fem år håndteret mere end én million spørgeskemabesvarelser. Ambitionen er at kunne omsætte data til værdifuld indsigt og derved gøre organisationer i stand til at træffe de mest gunstige beslutninger. I afdelingen er vi over 100 medarbejdere og har et væsentligt antal praktikanter og studentermedhjælpere tilknyttet, og du vil indgå i et eller flere projektteams i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor atmosfæren er positiv og uhøjtidelig.

Praktikperioden løber fra 3. september 2018 til og med 31. januar 2019 eller efter nærmere aftale. Som udtryk for påskønnelse af det arbejde, du lægger, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med SU-loven på området. Der er tale om et fuldtidsforløb, men vi tilbyder stor fleksibilitet i forhold til arbejdets tilrettelæggelse, således at det evt. er muligt at følge et fag ved siden af dit internship.

Rambøll Management Consulting er et globalt ledende konsulenthus, der leverer integrerede bæredygtige løsninger - shaping today and tomorrow. Vi er anerkendte og troværdige rådgivere, både inden for den private og den offentlige sektor, og vi hjælper og vejleder bl.a. vores klienter i forbindelse med transformerende trends i en konstant omskiftelig verden, herunder digitalisering, mobilitet, leveforhold, klimaforandringer og bæredygtighed. Vores mission er at skabe bæredygtige samfund, hvor mennesker og naturen kan trives.

At være en konsulent hos Ramboll Management Consulting er ensbetydende med at være en del af en people organisation. Vores medarbejdere er vores styrke, og vi har en særdeles professionel kultur drevet af inspirerende ledere og enestående karrieremuligheder.

Interesseret?
For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Managing Consultant Monica Linton på e-mail MOL@ramboll.com (Aarhus)

Senior Consultant Helene Primholdt på e-mail HEPR@ramboll.com (Ørestad)

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV og karakterudskrift mv. via linket nedenfor. Ansøgningsfristen er den 26. marts 2018.

Apply before 2018-03-26
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918