VVS og- ventilationsingeniør med fag- og projektlederambitioner

Brænder du for projektering inden for VVS- og ventilationsinstallationer og har du praktisk erfaring med installationer i komplekse VVS- og ventilationsprojekter inden for en bred pallette af byggeopgaver? Så er du måske vores nye kollega i vores afdeling for Byggeri i Aarhus!

Er kompetencerne og ikke mindst lysten og viljen til stede er der for den rigtige kandidat mulighed for en spændende og udviklende stilling som projekterende- og fagdisciplinleder. Vi oplever en markant vækst og har travlt med en lang række spændende projekter i det østjyske.

Dine ansvarsområder som VVS- og ventilationsingeniør

Du vil som VVS- og ventilationsingeniør i Byggeri Aarhus have dit hovedfokus på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af installationer. Du vil få mulighed for at arbejde med en bred vifte af projekter inden for såvel nybyggeri som renovering og samtidig indgå i et fagligt team af VVS- og ventilationsingeniører, hvor sparring og faglig udvikling er nogle af nøgleordene.

Endvidere vil du indgå i et tæt samspil med vores andre fagområder på projekterne, og få muligheden for at arbejde med integreret design sammen med vores arkitekter, samt med eksterne samarbejdspartnere.

Dig og dine kompetencer

Du har min. 3 års erfaring fra byggebranchen som rådgiver eller entreprenør og har indgående kendskab til sammenhængene imellem bygherrer, rådgivere og entreprenører. Du er uddannet VVS- og ventilationsingeniør, men det kan også være en anden uddannelse som f.eks. VVS-installatør med rådgivererfaring. Som person er du udadvendt, samarbejdsvillig og har en positiv, løsningsorienteret og innovativ tilgang til opgaverne samt er besiddelse af et godt humør.

Kundepleje og personlige relationer er vigtige og du skal kunne skabe og udbygge personlige tillidsforhold til især kunder men også andre samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du er engageret og har forståelse for de skiftende roller som rådgiver i forskellige projektsammenhænge og er god til at holde flere bolde i luften på en gang og begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader, vi har på vores projekter. Ydermere bidrager du aktivt til at udvikle dine kolleger, ligesom du også selv opsøger ny viden og arbejder struktureret.

Den rette personlighed og tilgang til opgaven er meget vigtig for os, samt dét at du har ejerskab for dit arbejde og dine projekter. Du sætter derfor en personlig ære i, at dine leverancer til både kollegaer og kunder er af højeste kvalitet.

Af mere faglig karakter, søger vi en kollega der har:

  • En uddannelse som VVS-ingeniør eller VVS-installatør med rådgivererfaring
  • Min. 3 års erfaring med rådgivning og projektering
  • Et højt sprogligt og skriftligt niveau i dansk og engelsk
  • Alle vores projekter projekteres i Revit, hvorfor kendskab til dette vil være en fordel.

Bliv en del af afdelingen for Byggeri i Aarhus

I afdelingen for byggeri i Aarhus beskæftiger vi os med en lang række projekter inden for såvel nybyggeri som renovering og tilbygninger. I afdelingen projekterer vi inden for de traditionelle ingeniørfag konstruktioner, VVS, ventilation, kloak og EL, samt energi og indeklima, samtidig har vi et team omkring bæredygtighed og certificering, som der i dagligdagen vil være tæt samarbejde og sparring med.

Nøgleordene i afdelingen er trivsel, udvikling, uddelegering, tillid og åbenhed i samarbejdet. Vi arbejder i det daglige med et stærkt engagement og en udstrakt grad af frihed under ansvar.

I Byggeri i Rambøll Danmark får du en indgangsvinkel til det største virksomhedsbasserede ingeniørfaglige miljø i Danmark og tilbyder optimale rammer for medarbejdernes udvikling. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.

Du har mulighed for at koble dig på spændende lokale og internationale projekter, som kan være med til at udvikle både dig og det team, som du bliver en del af. Vi betragter os selv som porten til en verden af spændende projekter, relationer og viden.

Vi skaber de største værdier til vores kunder og de mest spændende projekter for os selv, når vi succesfuld kombinerer vores høje faglige viden og vores erfaring til løsninger ingen kan overgå. Som projektleder bliver du nøgleperson i at sikre dette.

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Jakob Gottlieb på telefon +45 5161 1338 eller chefkonsulent Henrik Vejsgaard på telefon +45 5161 8807

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Der er ikke ansøgningsfrist på denne stilling. Kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres først inaktiv, når der er indgået aftale med ansøger.

Apply before 2018-12-31
Workplace Aarhus

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918