Raideliikenteen suunnittelun projektipäällikkö

Kaupunkien ja niiden infrastruktuurien yhdistyessä toisiinsa tarvitaan kykyä tehdä liikennejärjestelmistä tehokkaita, kestäviä ja entistä älykkäämpiä. Älykkään liikkumisen ratkaisuissamme yhdistetään uudet teknologiat, monimuotoiset liikennejärjestelmät ja kokonaisvaltainen liikkumisen suunnittelu. Tarjoamme asiakkaillemme myös osaamistamme uusien liikkumispalveluiden käyttöönottoon, vaikutusten arviointiin sekä eri liikkumispalvelujen yhdistämiseen.

Haemme raideliikenteen asiantuntijaa ja projektipäällikköä Modelling & Sustainable Transport -yksikköön Espoon toimipisteeseen. Yksikkömme hankkeet kattavat koko raideliikenteen kentän kuten kapasiteettitarkastelut, liikennöinnin ja operoinnin suunnittelun sekä markkinoiden avaamisen. Raideliikenteen ammattilaisena pääset kokemaan projekteja laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Myös mielenkiintoiset kansainväliset projektimahdollisuudet ovat lähelläsi. Työssäsi vastaat raideliikenteeseen liittyvien projektien hankinnasta ja vetämisestä sekä kotimaassa että ulkomailla. Lisäksi työtehtäviin kuuluu nuorempien suunnittelijoiden ohjaaminen. Työnkuvasi rakentuu tarkemmin kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Odotamme
Odotamme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai ins. AMK) sekä vähintään viiden vuoden kokemusta raideliikenteen parissa työskentelystä. Sinulla on hyvä kokonaiskäsitys raideliikenteen toimintakentästä Suomessa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa, hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä halua kehittää omaa osaamista. Olet analyyttinen ja järjestelmällinen, ulospäin suuntautunut sekä toimit luontevasti asiakasrajapinnassa. Pystyt esittämään asiasi sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa ja työntekijöitä kohtaan on keskeinen liiketoimintaamme ohjaava periaate. Haluamme edistää ja tarjota palveluja ja ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 18.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Maija Musto, puh. 050 544 1023.

Apply before 2018-02-19
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918