Arkitekt

Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Välkommen till Ramboll Retail Planning & Architecture.

Tjänsten

Vi söker erfaren arkitekt och byggnadsingenjör som är duktig på att kommunicera sina idéer muntligt, visuellt och skriftligt. Vi ser att du är självgående, målinriktad och tycker att det är intressant att jobba i olika skeden och med olika typer av uppgifter. Du har en god gestaltnings- och initiativförmåga och gillar att diskutera och presentera dina projekt.

Hos oss arbetar vi gränsöverskridande för att både utveckla och utmana varandra till att skapa en god produkt. Vi tror på individens egen förmåga att påverka sin utveckling och arbetsmiljö i positiv riktning.

Kvalifikationer

  • Universitets- eller högskoleutbildad
  • Projekteringsvana i Revit och AutoCad
  • Behärska svenska i tal och skrift

?Meriterande

  • Kreativ med fingertoppskänsla inom de senaste trenderna
  • Kunskap i Adobe CS
  • Kunskap inom visualisering
  • Erfarenhet av kommersiell utveckling, designkoncept, bostäder samt Food & bevarage

Om Ramboll Retail Planning & Architecture
Ramboll Retail Planning & Architecture (RP&A) är specialister på kommersiell arkitektur och design i kombination med projektutveckling, marknadsanalyser och uthyrning. RP&A har tidigare varit verksamt under namnet Ågrenkonsult/Ågren, men tillhör sedan 2015 Ramboll Sverige AB, division projektledning. Läs mer om oss på www.ramboll.se/retail
Varför Ramboll?
Inom Ramboll jobbar vi arkitekter integrerat med olika ingenjörsdiscipliner och specialister. Uppdragen spänner mellan stora offentliga kunder till mindre privata. Vi jobbar enskilt med arkitektur, landskap, design, ljus och plan men även som ett sammanvävt arbetsredskap för att svara upp mot de utmaningar som projekten kräver. Gestaltning och funktion bygger ryggraden i vår process. På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts. I praktiken innebär det att vi med många kontor i Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Så här ansöker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår Creative Director Magnus Åhs på telefon 010- 615 20 53.

I denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanal och metod. Vi undanber oss samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

#RambollSverige

Apply before 2018-02-28
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918