Engageret ventilationsingeniør (HVAC) med GMP erfaring til komplekse Pharmaprojekter

Er du på udkig efter din næste faglige udfordring, hvor du vil komme til at arbejde på en lang række spændende projekter? Har du praktisk erfaring med ventilationsløsninger, og kan du drive komplekse HVAC-projekter inden for en bred pallette af byggeopgaver? Så er du måske vores nye kollega i Pharma!

Dine ansvarsområder som HVAC-ingeniør

Dit hovedfokus som HVAC-ingeniør vil være på projektering, rådgivning, tilsyn og kvalitetssikring af ventilation på komplekse projekter for medicinal- og biotekvirksomheder.  Du vil både selvstændigt og i samspil med fagligt dygtige kollegaer på tværs af Rambøll, være med til at sikre, at Rambølls ydelser er de bedste på markedet.

Din hverdag som HVAC-ingeniør hos Rambøll vil være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke HVAC-ingeniører også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherre, der søger netop din ekspertise i udførelsen af projekterne.

Dig og dine kompetencer

Du er struktureret engageret og har et gåpåmod i din tilgang til dit arbejde. Du ønsker at fordybe og dygtiggøre dig på et område, der er en yderst vigtig komponent i de helhedsløsninger, vi ønsker at yde til vores kunder.

Du har en udadvendt, samarbejdsvillig og positiv tilgang til dine opgaver, som både gør dig i stand til at dele ud af din viden, men også lader dig inspirere og lære af de specialister du vil få et tæt kollegaskab med. Dette stiller også krav til dine evner til, at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader vi har på vores projekter.

Den rette personlighed og tilgang til opgaven er meget vigtig for os, samt dét at du har ejerskab for dit arbejde og dine projekter. Du sætter derfor en personlig ære i, at dine leverancer til både kollegaer og kunder er af højeste kvalitet.

Af mere faglig karakter, søger vi en kollega der:

  • Har erfaring med GMP
  • Eventuelt tidligere har arbejdet med medicinal eller biotek branchen – dette er dog ikke et krav
  • Har et højt sprogligt og skriftligt niveau på dansk

Da alle vores projekter projekteres i Revit, vil kendskab til dette være en fordel.

Bliv en del af Pharma i Rambøll

Du vil blive en værdifuld medspiller i vores Pharma division, der består af fem afdelinger med hver deres specialistområde; Laboratories, Production, BMS, EL & AUT, Structures & ICT og Facility Design. Vi er ca. 80 kollegaer i Pharma, der rådgiver en lang række nationale og internationale medicinal- og biotekniske virksomheder.

Nærmere bestemt vil du blive en del af Laboratories afdelingen på Rambølls hovedkontor i København. Her er vi i øjeblikket 21 dedikerede og passionerede kollegaer, der alle arbejder på vores kunders laboratorieprojekter fra start til slut i hele Skandinavien. Vores mål er at udvide og arbejde på førsteklasses laboratorieprojekter i hele Nordeuropa.

At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Department Bjarke Møller Nielsen på bjm@ramboll.dk.

Hvis du er interesseret i at ansøge, så send din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Vi gennemser løbende ansøgninger og indkalder til samtale. Så send gerne dit CV og din ansøgning hurtigst muligt, men senest søndag d. 18. marts 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply before 2018-03-18
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918