Byggprojektledare - Bygg / Anläggning

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu projektledare till vårt kontor i Strömstad som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Om Ramböll Projektledning
Ramböll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. I Strömstad är vi i dag 7 projektledare, i hela landet cirka 180.

Vi erbjuder!
Ramböll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Som projektledare kommer du att få stor frihet under eget ansvar. I din roll som projektledare har du ansvar för att utveckla affärerna inom våra kompetensområden.                                                                                                                                            

Du får god insikt i vilken kunskap som finns inom Ramböll och du är den som samordnar grupper av kompetenser utifrån kundens önskemål.

I rollen som projektledare kommer du arbeta tätt med kunden och beställaren. Du kommer ansvara för att leverera enligt både dina egna uppsatta mål samt att leda gruppen mot uppsatta mål. Som projektledare kommer du även vara ansvarig för kostnadsstyrning, tidsstyrning samt upphandlingar.

Du kan arbeta i olika faser i projektet – från idé och analys, till projektering och produktion, för att i slutfasen arbeta med drift och underhåll. Du har en övergripande ansvarsroll och leder projektet med avseende på funktion, tid och budget.

Vem är du?
Vi tror att du i dag kanske jobbar som projektledare, driven platschef, entreprenadingenjör eller kalkylator som vill utvecklas med oss på Ramböll.

  • Gedigen erfarenhet från branschen
  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med bygg-, fastighets-, och/eller anläggningsprojekt
  • Goda marknadskontakter som leder till nya uppdrag
  • Civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projekt- och byggledning.
  • Erfarenhet av specifika tekniska verktyg

Som person är du affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet, kommer du att trivas hos oss.

Varför Ramböll?
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du!
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan, eller genom att följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Örjan Magneson 010-615 27 49.
Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Apply before 2018-04-01
Workplace Strömstad

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918