Geotekniikan suunnittelija/projektipäällikkö

Haemme kokeneempaa geotekniikan suunnittelijaa tai projektipäällikköä infra-yksikköömme Lappeenrantaan. Tärkeimmät tehtäväsi ovat Etelä-Karjalan alueen talo- ja aluegeotekniikan projektien koordinointi ja toteutus osana suunnittelutiimiämme. Lisäksi tehtäviisi kuuluu projektipäällikkönä asiakasyhteistyö käytännönläheisesti projektien kautta. Yksikkömme hankkeet kohdistuvat monialaisesti kunnallisiin kohteisiin, teollisuuslaitoksiin sekä yksityissektorin monialaisiin rakennuskohteisiin. Infra-alan suunnittelun ammattilaisena pääset kokemaan projektisuunnittelun laidasta laitaan – pienistä paikallisista projekteista aina valtakunnan kärkihankkeisiin asti. Yrityksemme mahdollistaa monipuolisen osaamisen kasvattamisen sekä useita vaihtoehtoja omalle urapolullesi.

Odotamme

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen (DI, RI tai Ins. AMK) ja vankan teknisen osaamisen lisäksi kykyä työskennellä sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontevaa ja pystyt konkretisoimaan hankkeen hyödyt ja haasteet ymmärrettävällä tavalla ja vastaamaan projektiesi laadukkaasta toteutuksesta asiakkaille. Sinulla on aktiivinen ote sekä oman työsi että suunnitteluprosessien kehittämiseen. Pystyt kantamaan vastuun omasta panoksestasi ja työskentelemään myös paineen alla. Suunnitteluohjelmistona käytämme Novapoint- tuotteita, joiden hallinnan katsomme eduksi.

Ramboll työyhteisönä

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa” viimeistään 11.3.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Lisätietoja tehtävästä antavat yksikönpäällikkö Timo Massinen, puh. 0400 907 971 ja asiakaspäällikkö Ville John, puh. 040 513 8268,

Apply before 2018-03-11
Workplace Lappeenranta

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918