KESÄTYÖ – Harjoittelijoita rakennesuunnitteluun

Hei sinä vastavalmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva rakennusalan opiskelija!


Haemme kesäksi rakennesuunnittelusta kiinnostuneita harjoittelijoita määräaikaiseen työsuhteeseen rakennetekniikan yksikköön Ouluun.


Odotamme
Olet vasta valmistunut tai opintojen loppuvaiheessa oleva rakennusteekkari tai rakennusinsinööriopiskelija. Olet kiinnostunut rakennesuunnittelusta tai paloteknisestä suunnittelusta. Sinulla on jo kokemusta puu-, betoni- tai teräsrakenteiden suunnittelusta. Haluat kehittyä alallasi ja oppia uutta työskentelemällä asiantuntevien kollegoiden kanssa kansainvälisissä, vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa hankkeissa. Suoritat sinulle annetut tehtävät luotettavasti ja vastuullisesti. Olet oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja asenteesi on innostunut. Tulet luontevasti toimeen myös englannin kielellä.  Tiimihenkisyys ja yhdessä tekeminen ovat yksikkömme peruspilareita.


Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.


Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat:
 

Uudis- ja korjausrakentaminen: Katja Romppainen, katja.romppainen@ramboll.fi


Teollisuus- ja teräsrakentaminen: Juhamatti Alaluusua, juhamatti.alaluusua@ramboll.fi


Palotekninen suunnittelu: Juho Ruotanen, juho.ruotanen@ramboll.fi

Apply before 2018-02-28
Workplace Oulu

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918