Driftkontrollant Väg

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu flera driftkontrollanter för placering i Eskilstuna, Norrköping, Linköping, Jönköping, Kalmar eller omkringliggande områden. Tjänsterna kommer att ingå i vårt befintliga team och utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Om tjänsten

I Rambolls affärsområde RST (Road Survey Technology) kommer du jobba med att utföra leveranskontroller av Trafikverkets Driftentreprenader på vägar inom ramen för ”Basunderhåll Väg”. Huvudsakligen kommer du att utföra kontroller i fält både sommar och vinter.

Du kan också komma att vara stöd till Trafikverkets projektledare vid byggmöten och hantera redovisning av utfört arbete samt sammanställning av underlag.

Ramboll RST är ett affärsområde som specialiserar sig att kartlägga status på både vägkonstruktion och vägmarkering, och skapa underlag för ett långsiktigt underhåll. Enheten Consulting där tjänsterna är placerade består av cirka 40 medarbetare som alla är specialiserade på vägteknik samt drift och underhållsfrågor.

Dina kvalifikationer

Du skall ha minst två års dokumenterad erfarenhet från underhåll av gator och vägar åt statliga och/eller kommunala väghållare där även vinterväghållningsarbeten förekommit. Du skall ha haft en arbetsledande/projektledande ställning hos entreprenör, byggherre eller som konsult. B körkort är ett krav.

Du bör vara van vid självständigt arbete eftersom mycket av arbetet är på egen hand ute i verksamheten. Att vara kundorienterad är en självklarhet för dig, och resor i ditt närområde är vardag för dig.

Varför Ramboll?

Är du intresserad av att arbeta i ett företag som tar ansvar för samhälle, kunder och medarbetare? Vill du jobba i ett företag som dessutom tänker långsiktigt och hållbart? Då kan Ramboll vara rätt för dig.

Vi arbetar tvärvetenskapligt och projektinriktat. Organisationen är platt för att ge individen stora möjligheter till initiativ och kreativitet. Vi tänker på hela människan och det är viktigt för oss att våra medarbetare känner att de har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Ramboll är Nordens ledande samhällsbyggare inom teknik, design och management consulting och grundades i Danmark 1945. Vi är över 13 000 medarbetare och har en stark närvaro i Norden, Nordamerika, Storbritannien, Kontinentaleuropa, Mellanöstern och Indien och en betydande representation i Asien, Australien, Sydamerika och Afrika söder om Sahara. Med mer än 300 kontor i 35 länder kombinerar vi lokal kännedom med global kunskap. Vi brinner för inspirerande och nytänkande lösningar som kommer kunder, slutanvändare och samhälle till nytta. Ramboll verkar inom byggnader, transport, miljö, vatten, energi, olja & gas och management consulting.

RST är ett framgångsrikt affärsområde inom Ramboll Sverige AB. Vi är ledande i Norden inom vägteknik och mätning av vägar och vägmarkering, så kallad Road Management. RST designar, utvecklar och säljer själv merparten av sina kvalitativa mätsystem och har sedan mitten av åttiotalet haft kunder i stora delar av Europa, Ryssland, USA och Mellanöstern.

Läs mer om RST på http://rst.ramboll.se/

Frågor?

Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Martin Wiström på 0708-253431.

Vi ser fram emot din ansökan!

#RambollSverige

Apply before 2018-03-11
Workplace Jönköping

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918