Projektledningskonsulter

Ramboll är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål samt många spännande och utmanande projekt. Vi tror på framtiden och att tillsammans bygga morgondagens hållbara samhälle. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, handels-, industri- och anläggningssektorerna. Vi levererar projektledningstjänster antingen i form av kompletta organisationer eller som delfunktioner i projektledningsorganisationer. Vi söker nu projektledare, projektingenjörer/biträdande projektledare och besiktningsmän till vårt kontor i Örebro. I distriktet är vi i dag ett 35-tal projektledningskonsulter och i hela landet cirka 200.

Vi erbjuder
Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt.

Hos oss kommer du att ha du stor frihet under eget ansvar och kommer arbeta nära våra kunder oftast i en övergripande ansvarsroll. Du kan komma att arbeta i olika projektfaser – från idé och koncept till projektering, produktion och överlämnande.

I din roll har du ansvar för att utveckla affärerna inom våra kompetensområden. Du får god insikt i vilken kunskap som finns inom Ramboll och du är den som samordnar grupper av kompetenser utifrån kundens önskemål.

Vi söker dig
Vi söker dig som har projekterfarenhet från bygg- eller industrisektorn. Vi tror att du i dag kanske jobbar som projektledare, delprojektledare, byggledare/montageledare, driven projektingenjör/konstruktör, fastighets- eller entreprenadingenjör och vill utvecklas vidare med oss på Ramboll.

Vi vill att du

  • Har branscherfarenhet
  • Har ett eget kontaktnät och vilja att utveckla nya och befintliga kundrelationer
  • Har flera års erfarenhet av att arbeta med bygg-, fastighets-, handels-, industri och/eller anläggningsprojekt
  • Har examen som civilingenjör/högskoleingenjör eller motsvarande kompetens förvärvad genom yrkeserfarenhet inom projektverksamhet.
  • Kan tala och skriva minst svenska och engelska obehindrat.

    Utbildning/certifiering inom projektledning, erfarenheter från områden såsom projektering/ projekteringsledning, kalkylering och besiktning ses som meriterande liksom egna marknadskontakter som kan leda till nya uppdrag. Som person är du strukturerad, affärsmässig och handlingskraftig och trivs med att arbeta i team. Om du vill vara med och utveckla såväl vår egen som våra kunders verksamhet, kommer du att trivas hos oss.


Varför Ramboll?
Vi arbetar efter principen att teknik för teknikens skull är meningslös, men att den rätt använd kan förbättra både vardagen och världen. Det kallar vi Engineering for life och det handlar om att sätta människan och samhällsnyttan i centrum för vårt arbete. 

Hos Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytisk och professionell.

Så här ansöker du
Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Peter Osbrink 010-615 52 72. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekrytering har vi redan gjort vårt val av annonseringskanal och metod. Vi undanber oss därför samtal från annonssäljare och rekryteringsföretag. Vänligen respektera detta.

Deadline 2018-06-30
Workplace Örebro

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918