Byggledare inom miljöinventering och Teknisk miljöbesiktning

Ramboll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt och långa ramavtal. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag. Vi söker nu erfarna konsulter i specialistroller som byggledare gärna med erfarenhet av miljöinventeringar och TED (Teknisk Miljö Besiktning).

Ramboll Projektledning erbjuder kvalificerade projektlednings- och specialisttjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt. I Stockholm är vi i dag 55 projektledare och specialister, i hela landet cirka 180.

Vi erbjuder
Som konsult hos oss har du stor frihet under eget ansvar. I din roll som byggledare har du ansvar för att utveckla affärerna inom våra kompetensområden. Du får god insikt i vilken kunskap som finns inom Ramboll och du är den som samordnar grupper av kompetenser utifrån kundens önskemål. Som senior konsult hos oss ansvarar du också för:

  • Kommunikationen med kunden/beställaren
  • Leverans enligt uppsatta mål
     

Vi söker dig
Till denna roll söker vi dig som har:

  • Erfarenhet av byggledning gärna med inriktning mot installation
  • Erfarenhet av miljöinventeringar eller TED (Teknisk Miljö Besiktning)

Som person är du drivande och målinriktad och har ett intresse för kundens och Rambolls affär.

Varför Ramboll?
På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Pettersson på telefonnummer 072-216 84 04. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi önskar ej samtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.

#RambollSverige

Apply before 2018-02-28
Workplace Stockholm

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918