Rakennesuunnittelun suunnittelupäällikkö

Rambollin kasvu on voimakasta Kiinteistöt ja rakentaminen –toimialalla, olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla.

Haemme Espoon toimipisteeseen Rakennetekniikan joukkueeseemme kokenutta ja monipuolista asiantuntijaa suunnittelupäälliköksi betonirakenteiden ja asuntorakentamisen suunnittelusta vastaavaan yksikköön.

Suunnittelupäällikkönä tehtäviisi kuuluvat mm. laadunvarmistaminen ja yksikön sekä rakennetekniikan kehitystehtävät, vastaat rakennesuunnitteluhankkeiden johtamisesta, koordinoimisesta ja palveluidemme korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten ratkaisujen laatiminen ja niistä päättäminen, nuorempien suunnittelijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden ohjaaminen. Tehtävän sisältöaluetta ja painopistettä voimme miettiä yhdessä kokemuksesi perusteella.

Odotamme
Odotamme sinulta alalle soveltuvaa koulutusta (DI/ RI / Ins. YAMK/AMK) ja vahvaa rakennesuunnitteluosaamista. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, olet tarkka ja sinulla on sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Lisäksi katsomme eduksesi jos sinulla on eri pätevyyksiä, kuten esimerkiksi betoni- ja/tai teräsrakenteiden, rakennusfysiikan, korjaus- ja/tai uudisrakentamisen pätevyyksiä. Suunnittelukokemus erityisesti betonirakenteiden suunnittelusta ja asuntorakentamisesta katsotaan eduksesi.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa"  viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa: Yksikönpäällikkö Rakennetekniikka Espoo, Diana Ponkkala, puh. 040-8499463

Apply before 2018-02-28
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918