Konstruktör

Ramboll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en konstruktör till hamnavdelningen på vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

Vi erbjuder

Ramboll erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare i ett framgångsrikt och lönsamt företag med god tillväxt. Hamnavdelningen i Göteborg består idag av 13 medarbetare men vi räknar med att växa med några personer under den närmsta tiden. Du som konstruktör kommer att få arbeta med bl.a. hamnar, olika typer av kajer och marinor. Vi arbetar över hela Sverige med alla Sveriges hamnar och även tillsammans med entreprenörer. Hamnavdelningen har ett nära samarbete med broavdelningen och konstruktörerna arbetar tillsammans i hamn- och broprojekten. Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

Vi söker dig

För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att långsiktigt förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

  • Civil- eller högskoleingenjör, med inriktning mot Väg och vattenbyggnad eller Bygg
  • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och för att trivas och lyckas hos oss är det inte bara viktigt att vara analytisk och tekniskt kunnig. Du måste också trivas i kontakt med människor och vilja bidra till glädje och energi bland dina kollegor. Vi är en prestigelös arbetsplats med högt i tak.

Varför Ramboll?

På Ramboll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor får du gärna kontakta Clas Asphage, tel 010-615 33 35. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

#Rambollsverige

Apply before 2018-02-27
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918