Rakennesuunnittelun projektipäällikkö julkisten rakennusten hankkeisiin

Rambollin kasvu on voimakasta Kiinteistöt ja rakentaminen –toimialalla, olemme yksi maamme johtavista asiantuntijayrityksistä myös tällä toimialalla.


Haemme Espoon toimipisteeseen Rakennetekniikan joukkueeseemme innokasta ja monipuolista osaajaa projektipäälliköksi ja hankkeiden vetäjäksi julkisen rakentamisen osastoon.

Projektipäällikkönä vastaat erityisesti julkisten hankkeiden rakennesuunnittelun johtamisesta, koordinoimisesta ja palveluidemme korkealaatuisesta toteutuksesta asiakkaillemme. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa teknisten ratkaisujen laatiminen ja niistä päättäminen, aikataulujen ja talouden hallinta, nuorempien suunnittelijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden ohjaaminen sekä yhteydenpito hankkeen muihin osapuoliin. Tehtävän sisältöaluetta ja painopistettä voimme miettiä yhdessä kokemuksesi perusteella.

Odotamme
Odotamme sinulta rakennesuunnittelun kokemusta, alalle soveltuvaa koulutusta (DI/ RI / Ins. YAMK/AMK) ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot, olet asiakaslähtöinen ja sinulla on myyntihenkinen asenne sekä hyvät kirjalliset ja suulliset viestintätaidot.

Lisäksi katsomme eduksesi jos sinulla on eri pätevyyksiä, kuten esimerkiksi betoni- ja/tai teräsrakenteiden, rakennusfysiikan, korjaus- ja/tai uudisrakentamisen pätevyyksiä. Pätevyyksien kautta voit toimia hankkeissa vastuullisena suunnittelijana tai asiantuntijana. Katsomme myös eduksi jos omaat kokemusta julkisten hankkeiden läpiviemisestä ja tunnet niiden erityispiirteet.

Ramboll työyhteisönä
Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Olemme tutkitusti yksi Pohjoismaiden suosituimmista työnantajista alallamme. Monialaisena ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen sekä monenlaisia uramahdollisuuksia.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi tehtävään täyttämällä hakulomake kohdasta "Hae työpaikkaa" viimeistään 28.2.2018. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon rakennetekniikan yksikönpäällikkö Toni Wasenius, puh. 044-5144 298.

Apply before 2018-02-28
Workplace Espoo

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918