Senior bergprojektör- och/eller Uppdragsledare

Ramböll i Sverige är inne i en expansiv fas med tydliga tillväxtmål. Vi tror på framtiden och erbjuder våra medarbetare spännande projekt och nya utmaningar. Tillsammans bygger vi morgondagens samhälle. För att möjliggöra expansionsplanerna söker vi nu en senior bergprojektör och/eller uppdragsledare till Bergenheten och vårt kontor i Göteborg som vill utvecklas tillsammans med vår verksamhet och våra beställare i en stimulerande miljö.

 

Vi erbjuder
Bergenheten består idag av 11 medarbetare som är stationerade i Göteborg, med ett starkt sammarbete med våra 17 bergkollegor i Stockholm och Luleå. Som senior bergprojektör och/eller -uppdragsledare kommer du att arbeta med utredning och projektering av infrastrukturprojekt. Exempel på projekt som vi arbetar med är tunnlar för väg och järnväg, lednings- och avloppstunnlar, bergrum samt grundläggning av byggnader och anläggningar.

Vi erbjuder ett fritt och stimulerande arbete där du har möjlighet att utvecklas.

 
Vi söker dig
För att möta efterfrågan på våra tjänster söker vi kreativa personer för att förstärka och bredda vårt tjänsteutbud. Till denna roll söker vi dig som har:

Minst 8 års erfarenhet från arbete med infrastrukturprojekt som konsult, beställare eller entreprenör.

En civil- eller högskoleingenjör inom väg och vatten, samhällsbyggnad, geologi eller motsvarande

Du ska ha god kännedom om byggprocessen inom anläggnings- och bergbranschen, dvs ha goda kunskaper i tex:

-       Bergteknik, geologi och bergmekanik

-       Byggprocessens olika skeden och aktiviteter

-       AMA Anläggning och relevant regelverk

-       Entreprenadjuridik och upphandling

Som person är du van av att arbeta i projekt och att leda medarbetare i dessa. Du vill utvecklas både inom ledarskap och teknik, samt delar gärna med dig av kunskap till dina medarbetare.

 

Varför Ramböll?

På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet. Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Så här söker du

Du söker jobbet genom att klicka på länken nedan/följa instruktioner här på sidan. Har du några frågor är du välkommen att kontakta enhetschef Linn Schenholm 010-615 33 59. Vi undanber samtal från säljare och rekryteringsföretag, vänligen respektera detta. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!


Sista ansökningsdag 2018-02-13
Arbetsort Göteborg

 

#Rambollsverige

 

Apply before 2018-02-28
Workplace Göteborg

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918