Managementkonsulent med solid erfaring med økonomiske analyser

Kunne du tænke dig et alsidigt job, hvor du får lov til at udnytte og forbedre både dine faglige og dine menneskelige kompetencer? Brænder du for at skabe langsigtet værdi for dine klienter og være blandt de foretrukne rådgivere for ledere på højt niveau? Vil du gerne være del af en stor international organisation, der arbejder på tværs af faglige professioner inden for energi, infrastruktur, havne, lufthavne, byggeri etc. samt tilbyder en lang række udviklingsmuligheder? Så er en stilling som seniorkonsulent i Rambøll Management Consulting måske noget for dig. Der vil være mulighed for at blive ansat på enten vores hovedkontor i Ørestaden eller i vores afdeling i Aarhus.

Om stillingen

Som seniorkonsulent i Strategy & Operations vil du blive en del af et ambitiøst team, der sætter det kollegiale samarbejde i højsædet. Vi søger en ny kollega til teamet, der har dybdegående og veldokumenteret erfaring med økonomiske analyser for private og offentlige kunder – enten fra en anden konsulentvirksomhed eller fra en større virksomhed.

Du vil komme til at arbejde med økonomiske analyser inden for infrastrukturelle projekter, transport, energi eller lignende, hvor du skal udvikle investeringscases, foretage fremskrivninger samt analyser af CAPEX eller OPEX. Det er vigtigt, at du brænder for at gøre en forskel med dit skarpe øje for analyser og tal for at understøtte vores mission om at være blandt de foretrukne rådgivere af private og offentlige topledere. Ligeledes kommer du til at understøtte vores globale vision og arbejde tæt sammen med personer med vidt forskellige faglige baggrunde.

Du vil fra dag ét arbejde på projekter med direkte kontakt til vores klienter både med udformning af tilbud, som projektdeltager samt som projektleder. Derfor skal du på erfaren og professionel vis kunne varetage projektforløb i tæt dialog med kunden og være dygtig til at afrapportere i gængse formater. Du er analytisk skarp og har en stærk interesse i at skabe løsninger, der virker for vores kunder. Derudover er det vigtigt, at du har mere end blot et almindeligt flair for salg, da du vil blive et afgørende led i opsøgende salg og tilbudsarbejde. Et godt eksisterende netværk vil i den forbindelse være en fordel. 

Hvem søger vi?

Som person er du resultat- og performanceorienteret med en stærk kommerciel tilgang. Du har en god forståelse for business drivers og innovation, og du besidder en høj grad af iværksætterånd samt energi og interesse for at udvide eksisterende kunderelationer og udvikle nye relationer til nye markeder. Du arbejder struktureret og har gode projektlederkompetencer til at lede og drive danske og internationale projekter. Du er udadvendt, præsentabel, tillidsskabende og besidder en naturlig, faglig gennemslagskraft. Ligesom dine fremtidige kollegaer ser du muligheder, valg og kompleksiteter som motiverende udfordringer, og du vægter åbent og konstruktivt samarbejde højt. 

Din baggrund:

  • Relevant kandidatuddannelse som fx Cand.polit., Cand.merc., Cand.oecon., Civilingeniør eller tilsvarende
  • Minimum tre års erfaring som managementkonsulent fra et konsulenthus
  • Veldokumenterede projektlederkompetencer og projektledererfaring
  • Stærke kompetencer i finansielle analyser inkl. erfaring med at gennemføre evidensbaserede analyser samt udvikling af Excel-modeller og business cases til understøttelse af investeringsbeslutninger
  • Solid erfaring med PowerPoint og Excel er et krav, erfaring med think-cell er en fordel
  • Dansk og engelsk på forhandlingsniveau.

Vil du vide mere?

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, så kontakt Business Manager Leif Laszlo Haaning på tlf. +45 5161 7891. 

Søg stillingen via linket nedenfor hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Apply before 2018-03-02
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918