Senior Geotechnical Engineer

Erfaren geotekniker, Ørestad

Rambølls geotekniske afdeling har travlt med en lang række spændende projekter primært i Danmark men også i udlandet, og i den forbindelse søger vi en dygtig og engageret geotekniker, der vil indgå i et dynamisk og stærkt fagligt miljø i vores geoteknikgruppe.

Som geotekniker i Rambøll deltager man i store anlægsprojekter som broer, tunneler og havne over hele verden samtidig med, at man i Danmark udfører geotekniske undersøgelser, projektering og tilsyn inden for bygge- og anlægsbranchen i forbindelse med motorveje, broer, jernbaner, havne, bygninger og vindmøller.

Vores aktuelle projekter inkluderer bl.a. den kommende Femern Bælt forbindelse, som går ind i udførelsesfasen, en lang række baneprojekter, skybrudsprojekter, nye byggerier i hovedstadsområdet samt planlægning af forundersøgelser og udarbejdelse af designbasis og GIR for en række offshore internationale vindmølleparker.

Dine ansvarsområder som geotekniker
Du bliver en del af afdelingen for Geoteknik i vores Civil Works division i Ørestad.  

Vores arbejde er præget af stærke kunderelationer til bygherrer, entreprenører og til de øvrige afdelinger i Rambøll med mulighed for at deltage i projekterne fra forundersøgelser til udførelse af det endelige design og opfølgning i udførelsesfasen. Kort sagt indeholder jobbet alle hjørner af geoteknikken.

Vi løser ofte opgaverne i tæt samarbejde med andre afdelinger i Rambøll og i dialog med vores øvrige specialister inden for geokonstruktioner, geofysik og grundvand. Herigennem får vi løbende ny inspiration til fortsat innovation inden for det geotekniske fagområde.

Afhængig af dine kompetencer og interesser vil du få mulighed for at arbejde med både store anlægsprojekter nationalt og internationalt, offshore vindmølleparker og olie-/gasprojekter.

Dig og dine kompetencer

Du er geotekniker med 10-15 års solid erfaring og er i stand til at arbejde selvstændigt som i teams med følgende emner inden for geoteknikken:

  • Tilbudsgivning, planlægning, udførelse og afrapportering af geotekniske forundersøgelser for byggeri og infrastruktur projekter både nationalt og internationalt
  • Projektering af fundamenter, pæleværker og dæmninger
  • Udarbejdelse af arbejdsbeskrivelser og udbudsdokumenter for byggeri og anlægsprojekter
  • Tilsyn og opfølgning med geotekniske forundersøgelser og udførelse i marken både offshore og onshore
  • Udarbejdelse af design basis, GIR og GDR for offshore og marine projekter

Vi lægger vægt på, at du har ambitioner om at vokse personligt og fagligt ind i en rolle som chefkonsulent og dermed indgå som en del af den faglige ledelse af afdelingen.

Du har en god sproglig formuleringsevne på både dansk og engelsk, og du kan bevare overblikket i en hektisk hverdag. Endvidere udviser du et stort fagligt engagement og nysgerrighed og deltager aktivt i den fortsatte udvikling af fagområdet i Rambøll.

Om at arbejde hos Rambøll

Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Rami Hammami på tlf. 5161 6724.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply” senest 28. februar 2018.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Apply before 2018-02-28
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918