Fagleder til afvanding af bane- og infrastrukturprojekter søges til Rambølls hovedkontor i Ørestad

Til vores stadigt voksende Vand Division søger vi en erfaren afløbsingeniør, der har kompetencer og lysten til at arbejde som fagprojektleder på afvandingsprojekter. Vi ønsker en medarbejder, der har erfaring med afvanding på baneprojekter, men jobbet vil ikke være begrænset til baneprojekter. Jobbet bliver med base på Rambølls hovedkontor i Ørestad, men vil give mulighed for et stærkt og tæt fagligt udviklende samarbejde med kolleger i hele Danmark samt international.

Dine ansvarsområder

Du vil som fagleder få det faglige ansvar for de afløbstekniske løsninger på vores projekter. Fokus vil være på infrastrukturprojekter, hvor du – afhængig af projektets størrelse - enten selv projekterer og/eller leder et hold af teknikere. Afhængig af dit erfaringsniveau vil du enten med det samme, eller på sigt, have mulighed for at indgå i afdelingens ledelsesteam (kræver minimum 10-15 års erfaring).

Dig og dine kompetencer

Du er uddannet ingeniør med solid erfaring inden for et eller flere af følgende punkter:

  • Minimum 5 års erfaring som fag-, projekt- eller projekteringsleder indenfor afvanding
  • Projektering af afløbssystemer i forbindelse med baneprojekter og eventuelt andre typer af infrastrukturprojekter

Som person har du endvidere:

  • Lyst og evne til at indgå i et projektteam på større og mindre infrastrukturprojekter - ofte vil projektledelsen på disse projekter blive varetaget af kollegaer fra andre Rambøll afdelinger
  • Lyst til at sætte fokus på kundens behov, samt bidrage til kundekontakt og udarbejdelse af tilbud
  • Gode samarbejdsevner samt gode skriftlige og mundtlige formuleringsevner

Bliv en del af den positive udvikling i Rambølls afdeling for afløbsteknik.

På Rambølls hovedkontor i Ørestad vil du blive en del af vores danske vand-team, som består af ca. 100 dygtige og erfarne medarbejdere, fordelt på 4 afdelinger. Vi arbejder med vandprojekter i alle afskygninger, og i alle projektfaser fra planlægning, projektering og udbud, fagtilsyn og byggeledelse samt opfølgning. Du vil blive en del af fagnetværket i Rambølls Vand Division, hvor vi deler viden og samarbejder med de øvrige afdelinger i Danmark og i udlandet.

Vores kunder på større infrastruktur- og anlægsprojekter er offentlige bygherrer som eksempelvis Banedanmark og Vejdirektoratet. Derudover er vores kunder forsyningsvirksomheder og kommuner.

Om at arbejde hos Rambøll
Når du arbejder hos Rambøll, bliver du en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da Marianne Marcher Juhl mbmj@ramboll.dk eller Brian Bryder Rasmussen bbra@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”apply”. Send din ansøgning senest den 3. juni 2018.

Deadline 2018-06-03
Workplace Copenhagen

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918