Byggledare - eller projektingenjör Infrastruktur

Ramböll är inne i en expansiv fas med många spännande och utmanande projekt. Vi bygger morgondagens samhälle med hållbarhet i fokus. Som medarbetare hos oss erbjuds du mycket goda utvecklingsmöjligheter i ett stabilt och internationellt företag.

Vi söker nu en byggledare eller projektingenjör med inriktning mot reglering och avtalsfrågor för placering på vårt kontor i Stockholm och till ett specifikt uppdrag.

Vi erbjuder

Ramböll Projektledning erbjuder kvalificerade projektledningstjänster inom bygg-, fastighets-, och anläggningssektorerna. I ett brett perspektiv bistår vi med kompetens inom t ex strategi, management och organisation, samt projektutveckling, genomförande och förvaltning. Vi är verksamma inom flera olika segment, bl. a hälso- och sjukvård, kultur, undervisning, handel, bostad, infrastruktur, industri och andra projekt helt utanför byggsektorn. 

I denna roll arbetar du tillsammans med projektchefen och projektedaren i ett av Stockholms stads stora exploateringsprojekt med inriktning på infrastruktur inom väg och järnväg. Din arbetsuppgift blir framför allt:

  • Ekonomisk reglering – ÄTA hantering
  • Entreprenadjuridiska spörsmål
  • Hålla i utredningar kring byggrelaterade frågor
  • Medverka i möten tillsammans med projektchefen

Du kommer att sitta på Stockholms stads projektkontor.

Vi söker dig
Vi tror att du har 10-15 års erfarenhet eller mer inom bygg och anläggnings sektorn, gärna som entreprenör. Du bör ha erfarenhet som byggledare eller projektingenjör eller som platschef inom entreprenader. Du bör ha arbetata i trafikmiljö med grundläggning, spont, markförstärkning och berg, betong, ledningsarbeten och vägbyggnad. Eller motsvarande inom järnväg.

Som person har du god planeringsförmåga och arbetar målinriktat med ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter. Du har också vana av att arbeta med ekonomisk, tids och tekniskt uppföljning.

Då många teknikgrenar samarbetar i våra projekt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för att kunna driva frågor framåt i en snabb process. Utöver ovanstående har du en utbildningsbakgrund som civil-, högskole-, gymnasieingenjör med en passande inriktning för tjänsten.

Du kommer också att kunna ha andra uppdrag parallellt med detta.

Varför Ramböll? 
På Ramböll tror vi att nya idéer föds och utvecklas när människor med olika bakgrund, kompetenser och personligheter möts och interagerar över professionella och nationella gränser. I praktiken innebär det att vi med många kontor i hela Sverige och övriga världen kan erbjuda våra medarbetare flexibilitet och frihet i arbetet.  Den globala kunskapen återspeglas i den lokala närvaron. Vi erbjuder teamets fördelar med det stora företagets möjligheter, resurser och kompetens i ryggen.

Vi har tydliga utvecklingsvägar och via vår Akademi erbjuds våra medarbetare utveckling med ett brett kursutbud. Vår arbetsmiljö uppmuntrar till fritt utbyte av idéer i en tillitsfull och hjälpsam atmosfär. Vår verksamhet är styrd av integritet där vi framhåller ärlighet och värnar om våra medmänniskor och vårt samhälle. Vår hållning är innovativ, analytiskt och professionell.

Frågor?
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Glenn Karlsson 010-615 66 43. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Apply before 2018-02-28
Workplace Stockholm

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918