Erfaren ingeniør eller arkitekt med speciale i projekter for den almene boligsektor

Har du erfaring med gennemførelse af LBF-støttede renoveringsprojekter, beboerinddragelse, tilstandsvurderinger og fysiske helhedsplaner til de almene boligorganisationer? Hvis ja, så er du måske det nye medlem i landets stærkeste team på området!

Dine ansvarsområder som ingeniør

Der har gennem de seneste år været et stort fokus på renovering af den danske boligsektor, og der er blevet investeret store summer heri. På Rambølls Fredericiakontor har vi opbygget en spidskompetence inden for renovering af det almene boligbyggeri, og det er inde for netop dette område vi søger at styrke os yderligere med din ekspertise.

Renoveringsprojekterne strækker sig over hele spektret fra indledende overvejelser over helhedsplaner, tilstandsvurderinger, renoveringsstrategier, fremtidssikring og beboerinddragelse til udarbejdelse af udbudsmateriale, kontrahering, byggeledelse og tilsyn i forbindelse med udførelsen.

Du vil være projektleder for egne projekter og derigennem både vedligeholde og udbygge dine kunderelationer i den almene sektor.

Dig og dine kompetencer

Dit engagement ses tydeligt i dit arbejde, og du har både evnen og lysten til at deltage i videreudviklingen af et spændende markedssegment. Din sans for den bygningsmæssige detalje og ikke mindst for hele processen omkring den almene boligsektor, gør dig i stand til at bevare overblikket, når der er travlt, uden dog at gå på kompromis med projektet.

Du har en udadvendt natur og du nyder den tætte kontakt til både kollegaer og kunder. Du vil i Rambøll have den luksus, at have eksperter og specialister inden for en lang række områder lige ved hånden. Da vi ønsker at udnytte disse faglige kompetencer bedst muligt, så kunden får det bedste af Rambøll, er det vigtigt, at du er god til at begå dig i samspillet mellem de forskellige faglige grænseflader.

Du har kendskab til de almene boligorganisationer og deres rammebetingelser, samt de processer der arbejdes med i forhold til Landsbyggefonden. Dette koblet med en stor byggeteknisk indsigt og erfaring med alle stillingens opgavetyper, gør dig i stand til, at tilbyde vores kunder en holistisk løsning.

Foruden ovenstående forestiller vi os at du:

  • Er uddannet ingeniør eller arkitekt
  • Har min. 3 års erfaring med projekter i relation til den almene boligsektor
  • Tidligere har arbejdet for rådgivende ingeniør eller arkitektvirksomhed
  • Kommunikerer tydeligt og sikkert på dansk

Bliv en del af Rambøll Byggeri i Fredericia

Du får fornøjelsen af ca. 28 engagerede kollegaer hos Rambøll i Fredericia, hvoraf vi er ca. 17 medarbejdere i byggeriafdelingen, der alle arbejder med varierende opgaver for både offentlige og private bygherrer. Foruden stærkt samarbejde internt på Fredericia kontoret, vil du som vores nye kollega også få et tæt samarbejde med hele Rambølls danske byggeridivision bestående af næsten 1.000 eksperter.

Hverdagen er i høj grad baseret på gensidig tillid og frihed under ansvar. Projektporteføljen spænder bredt og du vil sammen med projektledere, konsulenter, ingeniører, konstruktører, tekniske designere og installatører arbejde på opgaver inden for bolig-, uddannelses-, sports- og erhvervsbyggeri.

Du vil blive en del af Rambølls faglige netværk, hvor du får rig mulighed for at sparre med kompetente kolleger. Udover høj faglighed vægter vi en god balance mellem arbejde og fritid.


At arbejde hos Rambøll

Betyder at være en del af en vidensorganisation med mennesket i fokus. Vi fokuserer på videndeling og samarbejde på tværs af kompetencer og geografi, og vi sigter efter mangfoldighed blandt vores medarbejdere. Det giver os mulighed for at løse en bred vifte af projekter, og vi tror på, at tværfagligt samarbejde fører til kreative og langtidsholdbare løsninger. Derfor er mulighederne hos Rambøll også mange og forskelligartede – vi investerer i udvikling af vores medarbejdere og tilbyder hver medarbejder en individuelt tilpasset karrierevej.

Interesseret?

Vil du vide mere om stillingen, kontakt da afdelingsleder Bo Thomsen på tlf. +45 5161 3260 eller mail på bot@ramboll.dk.

Ønsker du at søge stillingen, så send din ansøgning samt CV via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på ”Apply for job online”.

Der er ikke ansøgningsfrist på denne stilling. Kvalificerede ansøgere vil blive kaldt løbende til samtale og processen afsluttes og annoncen gøres først inaktiv, når der er indgået aftale med ansøger.

Så send os derfor din ansøgning hurtigst muligt!

Apply before 2018-04-01
Workplace Fredericia

Ramboll Group A/S

Ramboll Group A/S
Hannemanns Allé 53
DK-2300 Copenhagen S
Denmark
Tel: +45 5161 1000
Fax +45 5161 1001

Mail: info@ramboll.com

Danish CVR numbers

Danish CVR numbers

Ramboll Group
10160669

Rambøll Danmark
35128417

Ramboll Energy
35128417

Rambøll Management Consulting
60997918